Loše vijesti nam stižu iz Bosne i Hercegovine, Naime, maldi košarkaš KK Igman Azur Terzić je teško povrijeđen , a njegova porodica sumnja na pokušaj ubi*tva. On je teško povrijeđen pod još nerazjašnjenim okolnosti, a u besvjesnom stanju pronašao ga je radnik obezbjeđena u blizini diskoteke u Cazinu. Ovom mladiću ljekari su ustanovili prelom kičme, a mediji prenose da je porodica tražila snimke sa video nadzora i da im je rečeno da nijedna kamera nije u funkciji?!UŽASAN ZLOČIN! Mladom košarkašu polomljena kičma, sumnja se na pokušaj ubistva! (FOTO)

Mladi košarkaš je s teškim povredama prevezen u Sarajevo, stanje mu je jako teško, odnosno životno je ugrožen, a njegovi bližnji se nadaju brzom oporavku. Ono što je posebno čudno je to što niko od gostiju u diskoteci nije primjetio ništa čudno, a porodica poručuje da će istrajati u pokušaju da sazna istinu, jer je, kako tvrde, riječ o pokušaju ubi*tva!

UŽASAN ZLOČIN! Mladom košarkašu polomljena kičma, sumnja se na pokušaj ubistva! (FOTO)
Na društvenoj mreži Facebook, odnosno na oficijelnoj stranici kluba “Cazin u srcu” navedeno je i da klub u kom se dogodila tra*edija nema upotrebnu dozvolu.

– Ništa to nije toliki problem da sinoć nije momak izgubio zdravlje za sva vremena i nešto gore ne daj bože, jer je pao kroz otvor lifta. Tu lifta nema, a otvor nije zagrađen! Da li ga je neko gurnuo, bacio ili je sam upao jer nije vidio zbog mraka ne znamo, ali znamo da takav objekat ne bi smio da bude otvoren – stoji, pored ostalog, na pomenutoj stranici.

Pogledajte mjesto na kojem je pronađen Azur Terzić: "U induciranoj je komi, životno je ugrožen"

Azur će uz Božiju pomoći pobijediti i ovu utakmicu, a potpuno saznanje istine je važno za svu ostalu našu djecu. Ne smijemo i nećemo dozvoliti nerazrjašne slučajeve u našem gradu Cazinu- naveli su građani.

Preporučujemo