Mladu 19-godišnju djevojku iz SAD, koja je do sada već upješno predvijdela nekoliko događaja u ovoj godini, mnogi uveliko porede sa poznatom bugarskom vidovnjakinjom Babom Vangom, i to nakon pto je objema priprisano da su predvidjele sm*t kraljice Elizabete II. Mlada Hana Kerol (19) je još u januarz napisala dvadeset i osam proročanstava, od kojih je do sad usoješno pogodila njih 11, uključujući i nove albume Harija Stajlsa i Bijonse i trudnoću svjestski poznate Rijane. Ova mlada djevojka s euglavnom bavi životom poznatih zvijezda, pa je tako prorekla i raskid Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona.

Ono za što misli da će se sljedeće ostvariti je trudnoća Kortni Kardašijan, veridbu Kendal Džener i trudnoća Hejli Biber, supruge Džastina Bibera. Ona je između ostalog pogodila i to da će se bend One Direction-a ponovo okupiti ove godine.

Mladu Hanu (19) porede sa Baba Vangom: Pogodila je 11 stvari ove godine, a  o jednoj SMRTI priča ceo svet | Balkan Life Today
– Još uvek mislim da će se sva moja predviđanja ostvariti, ali možda sam malo pogrešila u vremenu i neka će se desiti u narednih nekoliko godina, a ne ove godine – rekla je ona, prenosi Miror.

Zadnje poruke Babe Vange: Stiže nam bolest gora i od side | 24sata
Ona se također proslavila kada je na društvenim mrežama podjelila svoja prva predviđanja da Nik Džonas i Prijanka Čopra imati bebu. Iz tog razloga su ljudi počeli da joj šalju poruke tražeći lična čitanja, pa Hana sada vodi uspješan biznis fokusirajući se na lične živote svojih klijenata. Ona nudi čitanja iz sfera ljubavnog života, karijere ili čakri za 12 funti (oko 1.610 dinara), o trudnoći i plodnosti za 16 funti (oko 2.150 dinara), i uopšte o životu za 20 funti (oko 2.680 dinara). Odrađuje oko 30 čitanja nedeljno, i za to vrijeme zaradi oko 1.475 funti (skoro 200.000 dinara). Klijenti hrle ka njoj kada se njena predviđanja ostvare.

– Mnoga predviđanja koja sam dala ljudima lično su se ostvarila i uvek mi govore koliko sam bila tačna, što je tako lepo čuti – kazala je ona.

Preporučujemo