Bright Side, popularna zabavna stranica na Facebooku, često objavljuje mozgalice koje na prvi pogled izgledaju vrlo jednostavne, no nerijetko se mnogima pokažu kao izazov za poštivanje redoslijeda računskih operacija.

Jedna od zagonetki izdana je prije nekoliko godina i još uvijek plijeni pažnju korisnika. Ispod je brdo komentara i najrazličitijih odgovora. Iako su neki uspjeli riješiti zadatak, mnogi su se negdje u izračunima zabunili i pogriješili.

Ova jednadžba postala je pravi test za one koji žele testirati svoje matematičke sposobnosti. Čini se jednostavno, ali zahtijeva pažljivo praćenje matematičkih pravila kako bi se došlo do točnog rješenja.

Mnogo je ljudi koji su pokušali, ali nisu uspjeli pronaći pravi odgovor.

Jeste li jedan od onih koji su uspjeli riješiti ovu zagonetku?

Ako niste, nemojte se obeshrabriti – obično je potrebno nekoliko pokušaja da se dođe do ispravnog rješenja. Matematika može biti izazovna, ali u tome je ljepota. Svaki put kad riješite ovakvu zagonetku, vaše će se vještine logičnog razmišljanja i rješavanja problema poboljšati.

BONUS: 

Noćas nam pun mjesec puni novčanike: za ovih 6 horoskopskih znakova počinje razdoblje žetve
Osim retrogradnog Merkura, ovi znakovi imaju priliku ostvariti se na profesionalnom planu, a možda i popraviti svoju financijsku situaciju.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Predstavnici ovog horoskopskog znaka imat će najviše sreće. Mogla bi dobiti priliku za promaknuće, i to iz potpuno neočekivanog izvora.

Na punom Mjesecu Lav će moći završiti sve započete poslove i isplatiti dugove. Na ovaj dan, predstavnici ovog znaka zodijaka mogu sigurno uložiti svoj novac u nove poslove, koji će biti isplativi.

Transakcije s nekretninama bit će uspješne. Sve u svemu, dan će biti ispunjen srećom i velikim mogućnostima.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Za vrijeme punog Mjeseca Vage će dočekati svakakva iznenađenja. Na današnji dan možda će im uspjeti ispuniti neku želju, posebice kupovnu.

Vage će 10. rujna biti vrlo samouvjerene pa će moći promijeniti štošta u svom životu.

Sve promjene koje se dogode ovog dana donijet će uspjeh.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelci će moći potpisati unosan ugovor koji će poboljšati njihovu financijsku situaciju. Dobivena sredstva bolje je uložiti u neki posao koji će u budućnosti donijeti dobru zaradu.

Jedino što predstavnici ovog znaka ne bi smjeli raditi je potpisivati ​​dokumente i ne donositi važne odluke dok ne završi razdoblje retrogradnog Merkura (2. listopada).

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

U rujnu će Ribe dobiti ugodan priljev novca. Oni mogu dobiti bonus za posao ili stipendiju za dobro obavljen posao.

Vjerojatno će završiti mnoge nedovršene ili započete poslove. Svaki eksperiment koji Ribe odluče napraviti ovog dana donijet će im uspjeh i sreću.

Blizanci (od 22. svibnja do 21. lipnja)

Blizanci će moći dovršiti davno započete projekte i riješiti probleme vezane uz karijeru i posao. Osim toga, nastojat će naučiti nove stvari koje će im omogućiti da bolje razumiju ljude oko sebe.

Razmislio bi i o promjeni posla.

Ovaj dan je također dobar za sklapanje poslova i potpisivanje unosnih ugovora. Svaki napor na ovaj dan će donijeti nagrade.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Pun Mjesec 10. rujna predstavnicima ovog znaka donijet će veliku zaradu, prenosi Luftika. Osobito uspjeh očekuje one koji odluče pokrenuti vlastiti posao ili implementirati vlastite ideje.

Mnogima će se na ovaj dan povećati osnovni dohodak, a neki će dobiti promaknuća. Sudbina će biti naklonjena onima koji se dokažu i pokažu svoje sposobnosti.

Preporučujemo