Naizgled mala intervencija vilice može napraviti veliku razliku, o čemu svjedoče fotografije koje ćete vidjeti u nastavku.

Rada Manojlović, srpska pevačica i bivša takmičarka Crvene zvezde. Pevačica Rada Manojlović jedna je od najatraktivnijih pevačica na estradi i obožava da pokaže svoju figuru.

Milan Stankovic

Jedan od najpopularnijih pevača današnjice, Milan Stanković, na početku svoje karijere bio je u potpuno drugačijoj situaciji nego kada je pre 10 godina učestvovao na takmičenju “Crvene zvezde”! Zanimljivo je kako je izgledao i oblačio se kao tinejdžer u odnosu na danas.

Soraya

Soraja Vučelić jedna je od najvećih srpskih zvezda koja često objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, ali je sada odlučila da napravi korak dalje.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović je dugo u javnosti, a ono što je posebno interesantno je pojavljivanje njenog prvog pojavljivanja na audiciji za “Zvezdu” pre 5 godina.

Njen najnoviji album možda je najprovokativniji album ikad, a kritike su uglavnom bile pozitivne.

Milica Todorović

Milica Todorović jedna je od najpopularnijih pevačica na srpskoj sceni. Svaki njen korak je bio praćen, ali malo ko je znao da je pre 10 godina pokušala i snimila svoju prvu rep pesmu, ali nije uspela.

Preporučujemo