“Ne osjećam se kao da imam dijete, on mi je kao brat” – Suzana Jovanović, koja je sina rodila s 19 godina, otvoreno govori o privatnosti: “Imam negativan stav prema Sašinom djetetu” Pjevačica Suzana Jovanović nedavno je otkrila detalje o svom privatnom životu, profesionalnoj karijeri i glazbenim počecima, ali i romansi sa Sašom Popovićem.

Susan je počela objašnjavajući da je oduvijek željela obitelj i da joj je obiteljski život vrlo ugodan – a ja sam oduvijek voljela obiteljski život. Nikada nisam patio za velikim stvarima… blistavim koncertima i slavom koja ide uz to. Uvijek sam željela mir, obitelj, a kako bih se ostvarila na tom polju, počinje Suzana priču u emisiji “Premijera”.
Dobila je dijete s 19 godina
Pjevačica je postala majka s 19 godina, što ju je pratilo na početku karijere.

– Kad sam rodila, nisam ništa osjetila. Svog sina smatram mlađim bratom. Tako smo Danijel i ja odrasli, a moji roditelji su se brinuli o nama. Mogu otići na posao i tiho pjevati. Znam da je moj sin kod bake i djeda i oni se brinu o njemu i ništa mu ne nedostaje. Tako smo zajedno rasli, rekao je prije nego što je progovorio o početku svoje karijere:

– Znam da je glazba moj život. Zbog mame i tate sam završio školu da me ne zovu. Samo sam pitala koja je najbrže završila i rekli su mi koju da kupim i odlučila sam…samo naprijed, zapisat ću. Tada sam počeo ozbiljno raditi, zarađivati, a onda sam skupio novac i financirao svoju prvu ploču.

Suzanne je zatim progovorila o svom suprugu Saši Popoviću s kojim je već dugo u stabilnom braku. Iako je od početka slovio za velikog zavodnika, Susanna nije ni slutila da je on muškarac njezina života.

– U početku sam imala loš dojam o Saši… Nakon prvog kontakta preko prijatelja, razmijenili smo brojeve pejdžera… Mislila sam da ga nikad neću kontaktirati, ali sudbina nas je spojila. Jednog dana vozač koji me vozio nije me mogao odvesti do Jagodine, gdje sam pjevala, i pomislila sam na njega… Nazvala sam ga i pitala ga može li me odvesti tamo. Odmah je pristao, što me obradovalo – rekla je pjevačica

Preporučujemo