Naša poznata pjhevačica Branka Sovrlić je u vremenu stare Jugoslavije doživjela vrhunac svoje karijere, a nikada nije sakrivala da je jedna od naših najbogatijih javnih ličnosti, pa je tako priznala da njen muž kupuje skupocijene poklonne kada god je tužna da bi je oraspoložio. Tako ju je muž prošle godine muž odlučio oraspoložiti sa ni manje ni više nego najnovijim automobilom marke “mercedes”.

Branka Sovrlić i njen suprug za "Avaz": Primili smo kinesku vakcinu u  Beogradu, nikakvih posljedica nije bilo

– Našli smo se, od početka karijere smo zajedno, ja sam njegova beba. Kada me iznenadi, onda bude dobro, prošle godine mi je kupio mercedes. Takav je da mi kaže: “Kod tebe su pare, uzmi šta hoćeš”. On je prvi koji primeti da sam tužna.

BRANKA SOVRLIĆ IMA OGROMNO BOGATSTVO, ALI JE I DALJE NESRETNA: POPULARNA  PJEVAČICA 90-IH OSTALA BEZ DJECE! | Hayat.ba
– Samo pozitivna energija, trudim se da se zdravo hranim, nekada se odričem slatkiša, nekad bih pojela dva, tri parčeta torte, priuštim sebi jedan za neku priliku, volim da plivam. Bila sam nekada prvakinja Srbije u džudou, u srednjoj školi sam igrala rukomet, to ipak ima veze, onda sam u mnogo većoj kondiciji ko je moja generacija – rekla je pjevačica svojevremeno za medije i dodala da nije uradila nijednu estetsku korekciju.

Branka Sovrlić žali za potomstvom: Džaba mi što sam milionerka kad nemam  djecu - Express
– Estetske korekcije kao što vidite, nemam ništa sebi. Za to su bili zaduženi moji mama i tata, oni su jako dobro izgledali. Geni su čudo. Nisam nigde došla da mi ne dodeljuju komplimente, iznenade se ljudi kada me vide, kažu da sam mnogo lepša u prirodi, pa se moj suprug našali: “Onda ćemo je slati u prirodu.” Mislim da je najvažnije to što je duševno što licu daje lepotu, mislim da nikada nikome nisam ništa nažao učinila, ako nisam pomogla, nisam ni odmogla, imala sam sreće od detinjstva da imam fin život da sam uvek mogla bar nešto pomoći. Srećna sam sa onim što imam i što radim ono što volim, nije važno samo imati, treba i umeti. Tužna sam zbog rata, korone.

Preporučujemo