Kako se već pisalo, komšija Mikija Đuričića je zapalio njegovu kuću. Naime, on je zapalio njegovu kuću u mjestu Kupinovo. Na svu sreću, Mikijeva nekretnina nije u potpunoszi izgorila, jer je vatrena stihij odmah stavljena pod kontrolu, i na sreću plamen je ugašen.

– Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru – otkriva Mikijeva supruga Angelina, koja kaže da je u to vrijeme s ćerkicom Dunjom bila u Inđiji.


Ovaj rijaliti učesnik je prije ulaskau Zadrugu 5 vodio jako miran život, pa se tako oženio i dobio kčerkicu. On je odlučio da renovira svoju kuću, bez imalo luksuza, a po svemu sudeći muzika mu je jako važan segment njegovog života, pa je tako najviše pažnje posvetio pločama. Kako su mediji već pisali, on je u svoju kuću uložio hiljade eura. Također mnogo novca je uložio u to da dozida kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću spbu, a kako se nagađa mnogo novca je dao za namještaj. On se van rijalitija bavi i svinjogojstvo, a storu za koju se odlučio su mangulice.


– Sada je i ona srećna, u njihovoj se kući rijaliti više ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa suvim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se ćerkici, stalno je sa njom – rekao je Mikijev drug ranije za medije.Ovo je žena kojom se oženio Miki Đuričić: Dugo su zajedno, rodila mu je kćerku, a najviše se plaši da je ne prevari u rijalitiju! | Ekskluziva.ba

– Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dve.

Preporučujemo