Svetlana Ceca Kitić je zvanično najbolja rukometašica svijeta svih vremena. Ona je u gostovanju u jednoj emisiji odlučila da otkrije razlog zbog koje je prestala da konzumira alkohol. Svetlana je istakala i nij krila da je mogla mnoggo da popije i da je dosta vremena provodila van kuće, odnosno u kafani. Ipak , priznaje da joj je život postao mnogo ljepši otkad je odlučila da stavi tačku na to sve.


– Donela sam odluku da nema više pića, da nema više tog kafanskog života. Družila sam se sa ljudima koji su gubitnici. To mi je sve uradila kafana. Kada sam očistila sve te vampire, život mi je postao prelep. Mnogo sam srećna što sam uspela da smognem snage da napravim takve odluke. Ja sam neko ko ne krije, vrlo sam transparentna. Mogla sam dosta da popijem ali sam uvek imala čistu glavu, nisam pravila neke ekscese – ispričala je Ceca Kitić, a onda otkrila momenat zbog kog je preshekla svaku vezu sa alkoholom:


– Vesela sam bila kad popijem, ali nisam imala nikoga pored mene da mi kaže da preterujem. Jedan dan u Užicu kad sam bila, jedan čovek me je pitao za sliku jer sam idol njegovim ćerkama. Tad sam pomislila u sebi, ma kakav idol a bančila. Tada sam odlučila da napravim promenu. Ne mogu da pijem i da budem idol deci, zato sam prestala sa pićem – kaže Ceca.


Također, otrkila je i to kako je njena mama reagovala kada je primjetila da više ne konzumra alkohol.

– Kod mame bila posle toga i ona me pita da li sam to prestala da pijem. Ja kažem da jesam, a ona mi odgovara “e sad mogu da umrem, nek si taj alkohol ostavila”. Tad sam sve shvatila i rekla sam sebi bravo. Ne stidim se toga, ali nisam ni ponosna – ispričala je Ceca gostujući u Sceniranju.

Preporučujemo