Telo u stanju raspadanja izneto je pre dve nedelje iz stana 32 u Subotici. Izrazito težak i neverovatan zadah se širio bar deset dana kroz hodnik. Neko je od stanara prijavio te je došla policija, vatrogasci i pogrebno po telo. Nakon dve nedelje stan još uvek nije očišćen, a larve muva izlaze napolje – naveo je stanar zgrade u Ulici Bore Stankovića u Subotici.

Prema rečima stanara zgrade, u subotu 26. avgusta je pronađeno telo u stanu na njegovom spratu. Nakon što su policija i vatrogasci izašli na teren, telo je odneto na obdukciju, a od tada iz stana nastavlja da se širi smrad i larve muva.Stan je zapečaćen i već dve nedelje niko ne dolazi da uradi čišćenje ostataka raspadanja i dezinfekciju. Navodno se čeka kraj obdukcije i tek posle forenzičara može da se uradi čišćenje – navodi komšija Aleksandar iz Subotice.Larve ispred stana, smrad i na ulici.

Terasna vrata su otvorena tako da je na telu bilo mnoštvo crva, a vrata su ostala otvorena i posle iznošenja tela, a smrad se širi i na ulicu. Na jednoj od slika se vidi da je neko od revoltiranih stanara stavio bandaž traku na okvir vrata kako bi se smanjio smrad, jer su vatrogasci razvaljivali vrata i naravno da se nisu mogla lepo zatvoriti posle intervencije – kaže ovaj komšija.Kako dodaje sagovornik Blica, zbog tog problema nije bio u mogućnosti da slavi sinu 9. rođendan u stanu.

Ispred mog stana smo stavili peškir sa dezinfekcionim sredstvom i obuću ne unosimo u stan. Moj stan je drugi od pomenutog i svom sinu nisam mogao praviti 9. rođendan u vlastitom stanu jer kako dovesti drugare iz škole a na pola zgrade te uhvati nagon za povraćanje – zaključio je zabrinuto komšija iz Subotice.

Preporučujemo