Jedna od naših najpoznatijih pjevačica Zorica Brunclik i njen suprug, poznati harmonikap Miroljub Aranđelović, poznatiji kao Kemiš već godinama unzd važe za jednog od najskladnijih prova na našoj domaćoj javoj sceni, a sada su njihove komšije odlučile da progovore o tome kakvi su oni zapravo uživo i van kamera.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš

Naime, večina njihovih bliskih komšija je rekla da se sa ovi poznatim parom ne druže, ali da oni ipak sa njima ljubazno popričaju kada se sretnu i razmjene po neku rijeć s njima.

– Oni uglavnom iz svog dvorišta izlaze autom pa ih retko viđamo da šetaju po kraju. Čujemo ih kada su ispred kuće ili na terasi uživaju, često su im tu deca. Dobro se slažu i njihova deca iz prethodnih brakova, deluju kao skladna porodica – rekao je jedan komšija koji je želio da ostane anoniman.

Ovo je BIVŠI MUŽ Zorice Brunclik! Iz braka imaju ćerku a stalno se PREPUCAVAJU javno! (FOTO) - Alo.rs
Djevojčice koje su se igrale na obližnjem igralištu kažu da svi znaju gdje je kuća Zorice Brunclik i da joj često djeca, kada se vraćaju iz škole, traže autogram. Gospođa u jednoj obložnjoj radnji, gde Kemiš i Zorica dođu po neke sitnice, ističe da su “zabavan par”.

– Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega – rekla je Natalija.

Slaba na harmonikaše: Bivši suprug Zorice Brunclik bio je ovaj poznati muzičar - Express
Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće, prenose domaći mediji.

– Dolaze i odlaze javne ličnosti. Čujemo ponekad samo kada Zorica zapeva dok Kemiš svira harmoniku jer to verovatno rade u dnevnom boravku. Ranije smo često sretali Šaulića, a za slavu je kod njih prava gozba, otkriva Milenko, koji je otkrio da imaju ženu koja im ide u nabavku.

Preporučujemo