Od 10. ožujka, dana kada mogu početi čuda: ova 3 zviježđa imat će posebnu sreću
Sezonom zodijaka Riba koja je u tijeku dominira bezvremenska romantika. Nekim sretnicima proljetno sunce obasja i grije život.

Sada vladaju dva planeta: u modernoj astrologiji to je mistični Neptun, u tradicionalnoj astrologiji to je Jupiter. Neptun je usko povezan sa snovima, podsviješću i emocijama, dok veseli Jupiter simbolizira optimizam i ljubav prema životu.

Počevši od 10. ožujka, mladi Mjesec u Ribama također će donijeti kreativnost potrebnu za pokretanje novih projekata. Bilo da želite napraviti popis za čitanje, naslikati novu sliku ili pronaći neki drugi hobi, ovo je savršeno vrijeme da oslobodite svoju kreativnost.

Ova tri horoskopska znaka mogu pronaći svoju veliku pravu ljubav:

Rak

Vjerojatno ste čuli izreku: “Prvo moraš voljeti sebe prije nego što možeš voljeti bilo koga drugog.” Ova izreka nije uvijek prikladna, ali ovog proljeća Rak će je ponovno otkriti, što će reći, otkrit će nešto od toga Nešto što nikad prije nisam vidio.

Trebat će vam nekoliko dana da upijete ovo novo znanje, ali tada ćete vidjeti svijet drugim očima. Kada pogledate oko sebe s novim znanjem, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi, vidjet ćete druge u drugačijem svjetlu. Tada može naići netko kome se možete potpuno otvoriti, sagledati svaki aspekt svog bića i vidjeti ljubav.

Škorpion

Škorpion trenutno misli da nije spreman za pravu ljubav. Možda ste prošli kroz težak prekid ili ste u trenutku svog života u kojem ne možete zamisliti ljubav.

Ali sada bi netko mogao ući u vaš život i promijeniti ga zauvijek. Doista vas čeka nešto vrlo posebno. Ali čak i ako kasnije odlučite da romantična ljubav nije za vas, prijateljstvo s tom osobom donijet će vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravo vrijeme može izliječiti slomljeno srce.

riba

Na Ribe posebno utječu godišnja doba. Sada pogledajte tu osobu u oči i možda ćete imati osjećaj da vam tlo izmiče ispod nogu.

Romantičnih snova sve je više, a oko 11. ožujka više nećete znati možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba se bojati svojih emocija i ostaviti sve na stolu. To je jedini način na koji druga osoba može istinski razumjeti situaciju i usuditi se jasno izraziti svoje osjećaje.

Preporučujemo