Nije tajna da naši neki poznati pjevači i muzičari na svadbama i raznim slavljima zarade po nekoliko hiljada eura. Privatne proslave i sve takve vrste okupljanja su im definitivno najveći i najvažniji izvor prihod, jer bakšiš koji tu dobijaju je jako visok.

Ipak, jedna od naših najpoznatijih i najcijenjenijih pjevačica izričito odbija da pjeva na takvim vrsatama dešavanja. Naime, Dragana Mirković nikada nije željela da pjeva na veseljima tog tipa. Ona je odbijala bez obzira i ne geldavši čija je proslava bila u pitanju. Inače, nju nikada nije zanimalo da se pojavi kada su u pitanju bile jako visoke cifre za njen jako kratak angažman.

Sin Dragane Mirković je izrastao u pravog frajera! (Foto) | Ekskluziva.ba
Dragana Mirkoivć koja je jedna od najvećih zvijezda kako u našoj zemlji tako i na Balkanu ne želi da ima takvu vrstu nastupa, iz razloga što ona voli koncerte i pjeva isključivo samo svoje hitove. Otkad je postala popularna i kako je kročila u muzički svijet, ona je imala prvo nastupe sa Južnim vetrom”, a potom je u istom smjeru nastavila i svoju solo karijeru.

Također, ona jako rijetko pjeva i po klubovima i kafanama. Skoro pa je rijetko viidmo u takvom amnbijentu. Ona je inače, jedna od naših najbogatijih pjevačica, pa tako jako često ističe da se muzikom bavi isključivo zbog ljubavi i zbog svoje publike koja je već decenijama uz nju. Inače ona već godinama živi u Austriji s asvojim mužem i svojom djecom , u vili koju su kupili od svog jako teškog i napornog rada. Njena djeca skoro pa se ne pojavljuju u javnosti.

Preporučujemo