Trenutno najpopularniji srpski voditelj Ognjen Amidžić ove godine slavi 15. sezonu najgledanije late night emisije – Ami G show čiju premijeru ćemo imati priliku da gledamo već ovog utorka na TV Pink.

Kako se ekskluzivno saznaje, prva gošća bit će mlada folk zvijezda Aleksandra Prijović koja poslije velike pauze stiže u njegov studio. Amidžić, sa svojim timom od ove sezone donosi brojne novine u svoju emisiju, a ono što će svakako biti interesantno jeste i izgled studija koji, kako mnogi kažu izgleda bolje nego ikada.

– Pauza je bila kratka, ali slatka. Nisam imao previše vremena za odmor, ali sam iskoristio dve nedelje da otputujem malo van zemlje. Po povratku sam, zajedno sa svojom timom radio na pripremi 15. sezone, za koju obećavam da će biti luđa neko ikada – rekao nam je simpatični Ognjen i dodao:

– Teško je u današnje vreme ispratiti sve trendove i biti u samom vrhu, ali iskren da budem, ja već dvadeset godina koliko sam u ovom poslu imam svoj fazon koji je publika prepoznala i voli, tako da neću odustajati od nekih dobrih, proverenih stvari kada je emisija u pitanju.

S obzirom na to da je u prošloj sezoni promjenio boju kose i ofarbao se u plavo, novinari su ga pitali da li će ostati doslijedan tom stilu.

Ognjen Amidžić prvi put pokazao kako izgleda njegova majka - Portal 072info

– Ne!. Mislim da je bilo dovoljno. Iako se nekima dopala ta promena, mnogi su mi rekli da mi prirodna boja kose mnogo bolje stoji i da sam to zaista ja. Od ove sezone sam ponovo crn. Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, ali u mom slučaju to nije tako- rekao je voditelj najgledanije emisije.

Preporučujemo