Jedan od najvećih i najpoznatijih fudbalera današnjice pored toga što je ostvario nevjerovatnu fudbalsku karijeru poznat je i po tome što mu slabo koja djevojka može odoljeti, tokom svog života osvojio je mnoge ljepotice a jednom prilikom pokušao je osvojiti i našu srpsku ljepoticu!

Ronaldo važi za jedno od največih fudbalskih imena ikada, prati ga nevjerovatno uspješna karijera u kojoj je peterostruki dobitnik zlatne lopte i FIFA nagrade za fudbalera godine. Pored toga četri puta je dobijao nagradu za najboljeg strijelca odnosno osvojio je prestižnu “Zlatnu kopačku”. Ovaj portugalac je svoju karijeru započeo u jednom od manjih klubova, njegov talenat brzo je prepoznat pa je uslijedio prelaz u Sporting gdje ga 2003. godine primjećuju neki od najpoznatijih skauta za fudbalsku scenu.

Tadašnji trener Mančester Junajteda, Alex Fergunson je prepoznao Ronaldov potencijal i tada je usljedio njegov prvi transfer, sa svojih 18 godina zadobio je vrijednost od čak 12 miliona funti. Kada se dokazao kao vrhunski sportista uslijedile su mnoga partnerstva sa poznatim brendovima pa se ističe i to da je Ronaldo sklopio ugovor sa brendom Najk i to doživotno. Saradnje koje je napravio dovele su ga do toga da postane prvi fudbaler koji je postao milijarder međutim do sada je mnogo puta pokazao da ima veliko srce pa ističemo i to da je učestvovao u stotinama humanitarnih akcija, donacije koje je proslijeđivao završavale su širom svijeta od Hrvatske do Nepala.

Nije nepoznato ni da se smatra pravim šmekerom koji je osvojio srca mnogih djevojaka, imao je veze sa nekim od najpoznatijih manekenki današnjice a njegovo srce osvojila je Džordžina Rodriguez sa kojom je od 2016. godine u vezi. Koliko je poznato Ronaldo do sada ima petero djece međutim u medijima su se pojavljivale informacije da je poznati fudbaler nekoliko puta posjetio i kriobanku što nije potpuno bezazleno s obzirom da mu je surogat majka rodila blizance a njen identitet ostao je nepoznat i do dan danas.

Nedavno su se pojavile informacije da je Kristijano Ronaldo imao i jednu vrstu šeme sa našom poznatom manekenkom Kristinom Perić. Kako se saznalo, Ronaldo ju je kontaktirao više puta, razmjenjivali su fotografije i dopisivali se neko vrijeme. Manekenka je na početku negirala te navode da bi nedavno tokom gostovanja u jednoj od domaćih emisija priznala njihovo dopisivanje.

“Ronaldo mi je stvarno pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara.” – kazala je Kristina. Međutim neke od njenih najbližih prijateljica potvrdile su da to nije bilo samo nekoliko poruka i da je komunikacija između njih dvoje bila puno duža ali se nikada nisu našli uživo, barem ne da su to mediji ispratili.

Oglasi - Advertisement