Selena Gomez i Justin Bieber su bili samo mladići koji su počeli upuštati se u romantičnu vezu, a cijeli svijet ih je trenutačno proglasio svojim omiljenim zaljubljenim parom.Njihova ljubavna priča trajala je punih osam godina, počevši od 2010. pa sve do 2018. godine.Tijekom tih osam godina, njih dvoje su bili predmet najintenzivnijih medijskih špekulacija i glasina. Paparazzi su ih gotovo opsjedali, nastojeći uhvatiti svaku ekskluzivnu trenutku. Selena i Justin su, kao i mnogi drugi parovi u svijetu showbiznisa, spojeni s nagovorom menadžera, koji su prepoznali potencijalnu financijsku korist u njihovoj blizini.”Sjećam se kada smo se prvi put upoznali, Justin je bio tako sladak. Osjećala sam se kao starija sestra prema njemu. Brzo smo postali bliski prijatelji”, izjavila je Selena u to vrijeme.

Ta prijateljska veza je ubrzo prerasla u romantičnu, a par je službeno potvrdio svoju vezu u 2011. godini, poljubivši se javno na proslavi Nove godine. Uskoro su počeli živjeti zajedno. “Bili smo duboko zaljubljeni”, prisjetio se Justin. “Ništa drugo nije imalo značaja. Bili smo jedno drugome sve… naučio sam puno. Preselio sam se k Selena kad sam imao 18 godina, i to je bilo kao svojevrsni brak. Živjeti s djevojkom u tim godinama bilo je izazovno. Svaki put kad bismo se posvađali, osjećao sam se kao da gubim razum, a ona je bila pod stresom, no bili smo tako vezani jedno za drugo. Ljubav je izbor. Ljubav nije samo osjećaj. Filmovi su nas uvjerili da je to bajka.”

Par se rastao tri puta, ali su se uvijek brzo pomirili.U 2014. godini obnovili su svoju vezu, službeno potvrdivši svoj povratak u rujnu iste godine. No, prema izvješćima, već sljedećeg mjeseca su se ponovno razišli. Razlaz se dogodio nakon što su se pojavile fotografije Justina s Kendall Jenner u Parizu, iako razlog raskida nije bio službeno potvrđen.

Pomirili su se ponovno 2017. godine, ali pet mjeseci kasnije su se opet razdvojili.Izvještavalo se da ih nitko u njihovom okruženju nije podržavao, smatrajući njihov odnos previše toksičnim.”Sve je bilo vrlo javno. Osjećala sam kao da nas prisiljava na ostanak veze koju nijedno od nas ne želi nastaviti. Tada sam jednostavno savladala strah i rekla da je dosta. Osjećala sam da moram proći kroz najgore kako bih pronašla svoju sreću. Na kraju krajeva, to je bila najbolja stvar koja mi se ikad dogodila”, iskreno je priznala Selena.

Samo nekoliko mjeseci nakon njihovog posljednjeg raskida, uslijedio je ŠOK: Justin Bieber se oženio s Hailey Baldwin. Mlada manekenka i balerina izrekla mu je sudbonosno “da”.”Sada sam u najboljem razdoblju svog života – u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučio sam strpljenje, povjerenje, predanost, ljubaznost… sve osobine koje čine čovjeka boljim. Hailey me doslovno izvukla na ‘pravi put'”, izjavio je tada Justin.Inače, pjevač i manekenka su se suzdržavali od seksualnih odnosa prije braka, što je bila njihova zajednička odluka. “To je bila najbolja odluka koju smo ikada donijeli. Na taj način smo pokazali poštovanje prema Bogu. Bog ne zahtijeva celibat da bi postavio pravila, već da bi nas zaštitio od boli i tuge. Bio sam u celibatu gotovo godinu dana prije nego što sam upoznao Hailey. Vjerujem da mi je Bog to ‘vratio’ tako što mi je poslao nju”, izjavio je Justin za “Vogue”.

Dok su Justin i Hailey nekoliko godina kasnije odlučili organizirati veliko vjenčanje s 150 uglednih gostiju, Selena Gomez se suočavala s vlastitim demonima.Njezino problematično i samouništavajuće ponašanje odvelo ju je u psihijatrijsku ustanovu gdje su joj dijagnosticirani bipolarni poremećaj i lupus, zbog kojeg je kasnije morala proći transplantaciju bubrega.”Dugo sam se borila sa svijetom u svojoj glavi i osjećala sam se izgubljeno i ponekad beznadno. No, 2020. godine sam dobila dijagnozu bipolarnog poremećaja, i da budem iskrena, to mi je donijelo odgovore koje sam tako dugo tražila. Razumijevanje toga me čini svjesnijom i manje se bojim nego prije”, nedavno je izjavila Selena Gomez, koja trenutno odbija ulaziti u nove veze.

Preporučujemo