Na temu preljube i varanja možemo pronaći veliki broj ispovjesti, kada uslijedi takvo nešto onda zasigurno znate da je to kraj vaše veze koju ste imali, možete pokušati oprostiti ili zaboraviti međutim ta će vas muka pratiti do kraja života.

U današnjem članku prenosimo vam ispovjest čovjeka koji se našao u pomenutom problemu, njegova supruga toliko ga je povrijedila svojim postupcima da je morao potražiti pomoć psihologa koji mu je kazao da je najbolji način da ovo prebrodi taj da objavi svoju priču javno i da bez stida i srama prihvati stvari onakve kakve i jesu, što je on i uradio.

Svoju priču odlučio je postaviti anonimno na jedan internet forum a zatim je ona postala izuzetno popularna i veoma brzo se proširila na sve društvene mreže. Navodi da je bio u braku više od deset godina i da on i njegova supruga nikada nisu imali većih problema ili svađa.

Priču počinje tako što kaže da su već dugo vremena planirali montirati novu kuhinju i trpezariju međutim on to nije mogao uraditi jer je bolovao od virusa koji je zadesio čitav svijet, zamolio je svog prijatelja i kuma kojeg poznaje još iz srednjoškolskih dana da mu pomogne u montaži i on je pristao.

Sumnja da nešto nije u redu je nastala prvog dana kada je došao da provjeri da li je prijatelj započeo sa radovima, kaže da je za čitav dan uspio postaviti samo slavinu i ormarić što je bilo veoma čudno s obzirom da se zadržao preko osam sati radeći. Slijedeći dan kada je ušao u kuću čuo je zvukove iz spavaće sobe i odmah je znao šta je u pitanju, nije mogao da vjeruje da je njegova žena spremna na takvo nešto.

“Uvek sam bio tu za njega i ovako mi se zahvaljuje, spavajući sa mojom ženom. Moja supruga je puna kajanja. Kaže da joj je odvukao pažnju u trenutku kada sam ja bio rasejan. Međutim, to nije istina, moja majka je bila bolesna i ja sam bio zabrinut, a ona nije bila uz mene da me podrži” – napisao je.

Preporučujemo