Jedan od najpopularnijih parova koji se u zadnje vrijeme pojavljuju i ustupa im se veliki medijski prostor jeste Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić koji ne prestaju držati fokus javnosti zbog razvoda koji se provlači već neko vrijeme!

Tošić je srpski fudlbaler koji već dugo vremena igra na poziciji štopera ili lijevog beka a javnosti još poznat i kao suprug Jelene Karleuše. Iako se razvod ovog para provlači već dugo vremena mnogi se nadaju da neće doći do tog momenta kada će njih dvoje odlučiti da okončaju zajednički život, ako ništa, barem zbog njihove dvije kćeri Niki i Atini.

“Na reviji sam nosila veo i bidermajer, ali ne planiram da se udajem. Da bih ponovo stupila u brak, morala bih prvo da se razvedem! Nisam se razvela od Duška! I dalje živimo pod istim krovom. Mada, ne bih mnogo da pričam o njemu, da me ne bi zvao njegov advokat.” – izjavila je Karleuša jednom prilikom.

Njihova kćerka Atina, odlučila je da se oproba u svijetu mode pa se tako našla na reviji Aleksandre Lazić, Duško je tu bio prvi koji je došao a sve je pratio iz prvih redova. Situacija je smještena na 20om izdanju Serbia Fashion Weeka a mnogi dodaju da se Atina odlično snašla u ulozi koju je uzela te da se ponijela kao pravi profesionalac, koliko je Tošić bio ponosan, možete samo zamisliti!

Što se tiče odnosa sa javnošću jednom prilikom mediji su pitali Jelenu kako se njena djeca nose sa njenom popularnošću i da li imaju tendenciju da se bave sličnim poslom.

“Teško! Atina mi je rekla da sam kriva što Niku i nju prepoznaju na ulici! Smeta im popularnost, ne žele je. Atina je čak ugasila Instagram profil, na kom je imala na desetine hiljada pratilaca, zbog neželjene popularnosti i internet nasilja. Godinama sam žrtva internet nasilja, ali to je deo mog posla. Moja deca nisu dužna to da trpe! Doduše, Nika ume i da odbrusi ljudima!” – izjavila je tada.

Preporučujemo