Jedna od najpoznatijih udovica iz javnog života je Milena Popović. Inače, onda je udovica u*ijenog srpskog političara Olivera Ivanovića. Milena je gostujući u jednoj emisiji svojevremeno odlučila opisati kako je upoznala svog supruga. Podsjećanja rai, Milena je prije dva dana objavila javno svoju ljubavnu vezu s Igorom Jurićwm osnivačem fondacije “Tijana Jurić”, a sumnja se da su njih dvoje svoju ljubavnu romasnu započeli još prije dvije godina, ali je njena odlua iznenadila sve.

<p>U emotivnoj ispovesti Milena Ivanović se prisetila svog života...</p>
U svojoj emotivnoj ispovjesti, Milena se orisjetila svog života sa pokojnim Oliverom i naglasila je da je odmah znala čim ga je vidjela da je Oliver čovjek njenog života.

– To je bila slučajnost, pre 12 godina smo se upoznali u Mitrovici. Bila je velika razlika u godinama, tako da nismo naišli na odobravanje. Ali, ja sam znala da je Oliver čovek mog života, baš kao što je on znao da sam ja žena njegovog života – kaže Milena.

<p>U emotivnoj ispovesti Milena Ivanović se prisetila svog života...</p>

Ona je istakla kako su ona i njen pokojni suprug dokaz da ljubav može se da pobjedi.

– Shvatili smo da je vredno da se borimo za našu ljubav, i borili smo se od prvog dana i izborili smo se. Svima oko nas smo dokazali da ljubav uvek pobeđuje. Dobili smo divnog dečaka, i naša ljubav će da živi večno, posle svega – rekla je Milena.

Oliver Ivanović
Ona je još dodala i da je dva puta sedmično posjećivala svog supruga dok je on bio u zatvoru.

– Bogdan i ja smo svakog ponedeljka i četvrtka posećivali Olivera dok je bio u zatvoru. Nismo išli ni na zimovanja ni na letovanja, jer nam je bilo žao da on bude u pritvoru dok mi budemo negde drugde. Bogdan je sva slova i sve brojeve naučio sa svojim ocem u zatvoru – priča Ivanović.

Podsjećanja radi, njen suprug Oliver Ivanovć, koji je bio lider Građanske incijative SDP, u*ijen je 16.januara 2018 godine u Kosovskoj Mitrovici.

Preporučujemo