Aleksandar Milić Mili je postao široj publici poznat kao lider benda Miligram i član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda mada se on već dugi niz godina bavi komponovanjem i produciranjem pjesama.

Mili sa svojom suprugom već jako dugo uživa u skaldnom braku  a ona nije osoba koja voli pažnju medija i javnosti i rijetko je imamo priliku vidjeti. Mili je jednom prilikom ispričao kako su se njih dvoje počeli zabavljati na prilično interesantan i po njegovom mišljenju romantičan način.

U to vrijeme je on živio u jednoj vili koja je prije toga bila rezidencija kineskog ambasadora i koju je dobio od jednog druga na korištenje a zbog luksuza koji je u njoj vladao svi su se pitali kako se u Srbiji može zaraditi toliki novac od muzike jer su mislili da je kuća njegova. U vili je imao sve što mu je bilo potrebno i skoro da nije izlazio iz nje ali je uvijek kod njega bilo neko društvo i to pretežno djevojke.

Bila je tako grupa njih koje su dolazile da igraju igrice i da gledaju filmove a o Miliju su pričale svojoj prijateljici Nini koja je tada studirala u Italiji i opisali su ga kao cara koji živi u predivnoj vili na Dedinju. Međutim kada su se Nina i on upoznali on je boravio u jednom raspalom studiju u koji je ona došla sa drugaricom i kako kaže muzičar čim je vidio znao je da će mu ona jednog dana biti žena. Ostatak pročitajte ovdje.

 

Preporučujemo