O tome koliko je Kosovo i Metohija bitan dio srpske istorije govore i brojna proročanstva naših mudrih staraca koji su odavno shvatili koliko je ova teritorija i sve što se na njoj nalazi bitno za Srbiju, a predvidjeli su sa zapanjujućom tačnošću događaje koji su se desili prethodnih 15 godina. Sveti starac Gavrilo govorio je prije mnogo godina, prije agresije na Kosovo: -Jao kakav kr*av Mesec, sve k*v po njemu, k*v se lije, muslimani, šiptari, i druge vjere su se udružile i na Pravoslavlje ustali. Jao kakvo stra*anje predstoji, joj sve kr*avi barjaci ispod neba idu, nose ih i vojska velika na Kosovo odlazi.Srpska trobojka, Srpska zastava, Kosovo

R*t samo što počeo nije, stig’o je, na pragu je. Eno i oklopna vozila neka, pa avioni, bo*bard0vaće nas. Gotovo je, Crkve na Kosovu samo padaju, ruše ih, pale, skrnave. Krstove lome, pale Svetinje, monaštvo u*ijaju i narod, si*uju, narod gi*e, k*v potocima, le*evi i groblja svuda, naše Kosovo biti neće. Tuđin će njime komandovati i njime gaziti, džabe će naši gi*uti. Mnoge će majke zakukati, ko za doba Svetog Lazara. Crkve, ako i ostane koja, biće kao muzeji, kojima će tuđini upravljati, a na krovovima će se neke zastave tuđe vioriti. Joj treba sve Svetinje iz tih Crkava izneti, skloniti u Srbiji, u ove manastire da ne pale i nište. Mnoge neće mrt*e nikada ni naći.Lekari obeznanjeni: Krv starca Gavrila, fenomen koji medicina ne ume da objasni!

Srbinu više mjesta dole nema. Sve će porušiti, tuđin će sve što je srpsko uništiti. Moraće da bježe sa ognjišta svojih. Eto Srbine kazne Božije. Ali eto Srbin na Kosovu Svetog Nikolu mrsno slavi, sad se sve mora kr*lju platiti. Prave svadbe, ispraćaje u vrijeme posta, vjeru neki drže samo radi reda. Dok srpkinja svoju djecu u utr0bi ništi, i r*t svojoj djeci objavljuje, a šiptarka rađa i po deseto i više djece. Ništa se nemojte čuditi, Srbi svoju pobožnost sačuvali nisu…“PROROČANSTVA SVETOG STARCA GAVRILA: Beogradu preti stradanje, a Srbi će sa Rusima vratiti Kosovo!

Preporučujemo