Ilda Šaulić i Bojan Vučković, iako su se prvi put susreli dok su bili djeca, nisu odmah započeli svoju romantičnu priču. Obitelji Šaulić i Vučković bili su bliski, a mališani Ilda i Bojan često su se družili, unatoč značajnoj dobnoj razlici. Tada, kao tinejdžeri, nije bilo naznaka romantičnih osjećaja između njih, posebice zbog te godišnje razlike od osam godina. Kada je Bojan napunio 20 godina, preselio se u Ameriku, dok je Ilda bila još uvijek samo djevojčica od 12 godina. Ilda je kasnije priznala da je u to vrijeme bila još uvijek dijete u Bojanovim očima.

Nakon mnogo godina bez kontakta, sudbina je odlučila ponovno ih spojiti. Prvi susret nakon Bojanovog povratka iz Amerike iznenadio je oboje. Ilda se sjeća kako je taj trenutak osjećala kao da se nikada nisu razdvajali, kao da su se viđali svaki dan godinama. No, u tom trenutku nije se ni sanjalo o romantici ili dubokoj povezanosti. To je bila jedinstvena i neobična situacija za oboje. Međutim, ubrzo su shvatili da su tamo gdje pripadaju – jedno drugome.

S osmijehom na licu, Ilda ponosno ističe da je Bojan njezina bolja polovica, a njihova ljubav traje već sedam godina. Godišnjica njihove veze, 2. rujna 2016., posebno je obilježena posjetom “Ludom kamenu”, mjestu koje ima posebno mjesto u njihovim srcima. Ilda je ovu posebnu prigodu podijelila s pratiteljima na Instagramu, ispunjena emocijama, uz riječi “Sretna godišnjica”. Nisu izostale poruke ljubavi i čestitke od prijatelja, obitelji i kolega, želeći im ljubav koja će trajati cijeli život, baš kao što je to bio slučaj prvog zajedničkog dana.

Uz to, obitelj Šaulić ima razloga za dodatno slavlje – njihova šarmantna malena Ema proslavila je svoj šesti rođendan. Za ovu posebnu prigodu, obitelj je priredila bajkovitu proslavu na kojoj se mama Ilda brinula o svakom detalju kako bi mala Emma mogla uživati u čaroliji. Kao prava vila iz dječje bajke, Emma je zablistala u ružičastoj haljinici s velikim prozirnim krilima dok je pušila svjećice na trokatnoj torti u prekrasno uređenom okruženju ispunjenom balonima, cvjetovima i leptirićima.Na Ildinom Instagram profilu nije nedostajalo čestitki za Emmin rođendan, a mnogi su primijetili koliko je djevojčica slatka i kako izgleda kao njezina majka. Emma je bez sumnje nasljednica šarma i ljepote svoje majke, što je dodatno obogatilo ovu obiteljsku proslavu.

Preporučujemo