Iako je ove sezone ne gledamo kao aktuelnog učesnika Zadruge 6, Sandra Rešić se ne libi da iskaže svoje mišljenje na sve aktuelne temeu rijalitiju. Pjevačica je sada odlučila da prokomentariše odnos Marka Markovića i Maje Marinković.

– Iako se devojke ne bune na sam naziv “kokošinjac”, ja bih prva skočila jer je to jako je ružno. Mnogo su se brzo zavrteli, ponašaju se kao da rijaliti traje samo mesec dana. Već su stigli da se zaljube, posvađaju i slično. Marko Marković je simpatičan, mlad je. Ne znam da li je to zbog Stanije, ili su osetile da će se rijaliti vrteti oko njega, to stvarno ne znam, ali mnogima se definitivno dopada – rekla je ona, pa istakla zašto je Maja Marinković razlikuje od ostalih djevojaka:

-Maja se razlikuje jer se on njoj uopšte ne sviđa. Maja se samo igra sa njim. On nije njen tip, ne zanima je. Simpatičan je da se igra sa njim, ali to je sve. Maja je u iščekivanju neke veće zverke kao što su Janjuš i Filip Car. To je njenoj glavi, i da će se ta tema nastaviti. Marko je njoj tu trenutna zanimacija. To je Maja, ne postoji drugarstvo u rijalitiju. Ona radi sve radi rijalitija. Meni je Maja draga iako je luda. Ja ne opravdavam njene postupke, ali je dobar čovek. Iako ljudi pričaju da ne može da bude dobar čovek jer je uzela nečijeg muža, ja stojim iza toga da to ne mora da znači-objašnjavala je Sandra.


-Za neke stvari bih je ubila, počupala bih joj kosu, ali ona je takva, volim je takvu kakva jeste, i mislim da se ona neće skoro promeniti – istakla je ona, pa je prokomentarisala Ivana Marinkovića:

– Što se Ivana tiče, neke stvari ne podržavam koje radi, ali ipak ima dobra izlaganja. Međutim neka se pripazi kad Mijana uđe, jer je Miljana opasna, neće ona njega pustiti tako lako – zaljkučila je Sandra.

Preporučujemo