Neda Ukraden i Saša Popović zajedno? Unazad nekoliko dana svjedoci smo velikoga broja članaka na ovu temu i možemo reći da se situacija na društvenim mrežama iz trenutka u trenutak sve više “zahuktava”.

Dvije dobro poznate ličnosti našle su se na meti mnogih medija, piše se o vezi Saše Popovića – srpskog mužičara koji je u javnosti više poznat kao suvlasnik i direktor Grand Produkcije, sa ništa manje poznatom hrvatskom glazbenicom zabavne muzike, Nedom Ukraden.

Sve je započelo tako što je navodno Neda Ukraden pomenula Sašu u svojoj biografiji koju je objavila, kako se navodi, riječ je o tome da je u jednom periodu Popović gajio osjećaje prema Nedi.

Takve navode Saša je negirao te je istekao kako je sve preuveličano, kako razni mediji ističu, hrvatska glazbenica je navela da je Saša dolazio jednom prilikom i na vrata njenog stana i to rano u jutarnjim satima sa buketom cvijeća. Tu priliku je Saša navodno iskoristio kako bi preispitao njene osjećaje pa je pitao da li ga ona voli, Neda je tada pokušala čitavu situaciju izvede na pozitivu pa je kroz osmijeh odgovorila da je to isto pitanje mogao postaviti i putem telefona te da nije morao dolaziti i trošiti svoj novac na buket i gorivo.

Popović je navedene navode demantovao, kako saznajemo nije čak ni prisustvovao na objavljivanju njene biografije iako je dobio pozivnicu za istu. Neda je navela da su ova dešavanja još iz njihove mladosti i da datiraju preko 30 godina, to je završena priča ističe ona ali se sa zadovoljstvom prisjeća ovakvih trenutaka.

Oglasi - Advertisement