Nerijetko smo u prilcii da pročitamo ili da neko iz naše okoline doživi nesvakidašnje situacije u svomživotu. O jednom takvom članku ćemo i danas pisati. Naime, Tresa Midlton iz Engleske je jedna od takvih osoba. Ona je kao tinejdžerka doživjela toliko okrutnih stvari da se vjerovatno nikada neće sasvim oporaviti od toga svega.

DNK test devojčice koja se porodila sa 12 godina

Naime, kako je Tresina majka bila beskućnik, onaje bia prinuđena da bude u sirotštu nakon čega je otišla u svoj novi dom u Andaleu u Škotskoj, gdje je živjela sa svojim bratom.

Ispovest Danijela Vesića čija beba je pala na pod posle porođaja | Trudnoća | Porođaj

– Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, dro*iram se i družim sa starijim osobama – ispričala je Tresa svojevremeno, koja je danas odrasla osoba. Naime, na njenom tijelu su se odjednom počele primječivati promjene, a jedan od njihovih porodičnihh prijatelja je počeo sumnjati da je ona trudna. Kada su uradili test, on je bio pozitivan. Tresa je trudna. Tresina najveća želja je da njena kćerka Arjana ima normalno djetinjstvo, da zna da je voljena i da bezbjedno odrasta i da se tako osjeća. Ipak, ona sama to nije imala. Njena majka Trejsi Talons je bila alkoholičarka i zavisnik od dr*ga i Tresa bi često dočekala jutro plačući, dok se majka opijala na žurkama. Ova nesretna žena, danas ima 28 godina i samo jednu želju.

Ispovest Srpkinje koja se porodila u Austriji | Trudnoća | Porođaj

– Nadam se da ću jednog dana uspeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene…- izjavila je Tresa.

Preporučujemo