Taša Krsmanović, influenserka i rođaka u*ijene pjevačice iz Borče Jelene Krsmanović Marjanović, kakoje navela je napadnuta u jednom ugostiteljskom objektu u Raškoj. Sve detalje na*ilja gdje su joj iš*upana tri, objavila je na svom Instagram profilu.

Napadnuta rođaka Jelena Marjanović
– Bila sam u kafiću sa svojim drugarima. Pevali smo, pričali, igrali, smejali se… Sedeli smo za šankom i u jednom trenutku je u kafić ušao dečko kog ne poznajem, sa dva drugara. Jedan od njih je i moj školski drug. Pozdravila sam se sa njim, a dečko kog ne poznajem je u nekom trenutku seo pored mene i počeo da me vre*a. Uv*ede su bile toliko strašne da me je posle bilo sramota da to sve ispričam policiji. Na svaku uvredu sam mu rekla: „Jeste“. Neki dečko mu je rekao da je dosta, ali on nije prestajao – počela je svoju ispovijest Taša.


Kada je, kako kaže, u jednom momentu podigla ruku i rekla: „Hajde, dosta je“, uslijedio je pa*ao. Zgrabio joj je ruku i iz sve snage njom uda*io o šank.

– Tom prilikom mi je iš*upao tri nokta. Moja sreća je u tome što je u pitanju bila moja ruka, a ne glava i što je šank bio prazan i nije bilo čaša, jer ne mogu da zamislim šta bi bilo da je bilo stakla – ispričala je ona.

Ona objašnjava da je taj momak stariji od nje deset godina i da za njega pričaju da je problematičan kad popije.

– Smatram da ne treba da se pravdam, ali naglasiću da nisam bila provokativno obučena, nisam mu uputila nijednu lošu reč. A sve i da jesam, smatram da nije trebalo da primenjuje nasilje. Moji roditelji nikada nisu digli ruku na mene, a doživela sam to da me muškarac u mom gradu udari – rekla je plačući Taša.


Ona navodi da je slučaj prijavila policiji, ali je problem nastao kada je naišla na „zid ćutanja“!
– Dala sam izjavu u policiji. Međutim, nisam potpisala zapisnik jer sam tako posavetovana. Sporno je to što niko nije hteo da mi bude svedok, što niko nije hteo da mi kaže njegovo ime, čak ni njegovi drugari. I nisam imala fizički dokaz. Moje pitanje je: „Šta je trebalo da se desi da bi se ovaj slušaj zaveo i da bih imala fizički dokaz?“ – ispričala je influenserka ogorčena što, kako kaže, iščupani nokti „nisu shvaćeni dovoljno ozbiljno“.
Ona dodaje da se od stresa tresla i preplakala ceo dan i da nije mogla da govori jer je izgubila glas. Nakon objavljivanja ovih storija, kako kaže, strahuje da izađe iz kuće jer ne zna kako će ta osoba da reaguje kada je sretne.

– Ne mogu ni da pomislim šta bi se desilo da sam njegova devojka, kada je potpuno slobodan da ovo uradi osobi koju ne poznaje – rekla je ona, navodeći da je poenta njenih storija da se svi zajedno borimo protiv na*ilja.

Preporučujemo