Novi početak radne sedmice obilježila je i nova tužna vijest koja nas je dočekala ovo jutro, trend crnke hronike se nastavlja a u skladu s tim danas vam prenosimo vijest koja je šokirala mnoge a radi se o smr*i mlade glumice.

Posljednji period obilježile su jako tužne vijesti koje su stizale sa naše estradne i glumačke scene, napustio nas je jako veliki broj velikana koji će se pamtiti dugo vremena. Vijest o sm*ti Niki Ejkoks je bio novi šok za javnost, imala je samo 47 godina a vijest o njenoj smrti prenijela je Suzan Rob Cekloski, sestra njenog muža.

“Moja lepa, pametna, žestoka, neverovatno, talentovana i puna ljubavi snaja, Niki Ajko Rab, preminula je juče u rukama mojeg brata. Niki i Met imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji. Definitivno je bila borac i svi koji su je poznavali voleli su je” – napisala je Suzan.

Navodi se da je Niki vodila dugu i isrpljujuću borbu sa leukemijom, sve je krenulo od početka 2020. godine kada je mislila da boluje od aktuelnog virusa koji je prouzrokovao pandemiju, tada je imala pregled kod ljekara koji joj je postavio mnogo goru dijagnozu nego što je to očekivala.

Niki je bila ostvarena glumica i imala je uloge u mnogo televizijskih serija i filmova a sigurno jedan od najpopularnijih naslova je “Supernatural” uz koji su mnogi sa naših prostora odrastali. Tada je imala ulogu Meg Masters i snimala je rame uz rame sa mnogim poznatim imenima glumačke scene, pored serije “Natprirodno” igrala je još i u serijama kao što su “Treći kamen od Sunca” i “Dosije X”.

Preporučujemo