Poznata pjevačica Aleksandra Prijović je tijekom trodnevnog serijala koncerata u Štark Areni razgovarala o svojem i sinovljevom trenutnom zdravstvenom stanju. Prijović je postala vodeća tema u regiji, prodajući karte za koncerte u nekim od najprestižnijih koncertnih dvorana u okolici. Njezini rekordni koncerti obuhvaćaju tri nastupa u Sarajevu, pet u Zagrebu, dva u Nišu, jedan u Tuzli i čak tri rasprodane Štark Arene u Beogradu. Prij je zadovoljna postignućima i s nestrpljenjem iščekuje nove izazove u budućnosti. Otvoreno je priznala da je imala uzbuđenja prije beogradskog koncerta koja su joj otežala san.

“Svi znaju da teško spavam”, priznala je. “Budim se, pripremam, tuširam, perem kosu, i zatim krećem kod vizažista. Prije samog događaja, provodila sam vrijeme vježbajući i pripremajući se u areni. Međutim, najzahtjevniji trenutak bio je kada sam stala pred publiku čekajući početak nastupa. Činilo se da je čekanje trajalo cijelu vječnost, iako su prošla samo tri minuta. Osjećala sam kako mi tijelo podrhtava od uzbuđenja, što je za mene bilo neuobičajeno. Nikada prije nisam iskusila takvu tremu. Unatoč početnom uzbuđenju, već nakon prve pjesme osjećala sam se u svom elementu. Iako sam naišla na nekoliko izazova, poput zapinjanja suknje i gotovo pada, tih trenutaka nisam previše razmišljala, jer su oni čest pratitelj live nastupa.”

Pjevačica je dodatno napomenula da ovo iskustvo za nju nije bilo neobično, no istakla je da su joj pripreme za večernji koncert donijele svoje izazove. Unatoč tome što je bila kreatorka trodnevnog spektakla, njen sin Aleksandar već je bio bolestan, što je posebno otežalo situaciju zbog njezinog brige za njega. Iako joj noći nakon nemirnog spavanja često teško padaju, Aleksandra je naglasila da je izvedba na koncertima znatno različita od običnog noćnog izlaska ili svirke u klubu. Atmosfera u koncertnoj dvorani obasjana je jedinstvenom energijom koja je potiče da pruži svoj najbolji nastup. Unatoč bolovima u grlu i preprekama, Aleksandra se nosila s tim kao prava profesionalka.

Nedavno je Aleksandra izrazila zapanjenost time kako se njezino ime i identitet često šire po različitim zemljama u regiji, dok na ulicama provode anketu “tko je Aleksandra Prijović?” Unatoč tome, vjeruje da je njezino ime i glazba namijenjeni isključivo njezinim vjernim obožavateljima. Smatra da samo oni koji uživaju u njezinoj glazbi trebaju znati tko je ona. Prijović ističe da nema razloga zašto bi ljudi koji ne prate njezin rad trebali biti zainteresirani za njezin identitet. Prema njezinom mišljenju, ne može prisiliti ljude da slušaju ili budu zainteresirani za njezin rad, ali njeni pravi obožavatelji uvijek će znati tko je ona. To je pogled na stvar iz perspektive umjetnika.

Preporučujemo