Nedavno je dospjela u javnost vijest o ljubavnoj vezi nogometaša Duška Tošića s pjevačicom Inom Gardijan, dok je još uvijek bio u braku s Jelenom Karleušom. Ovo iznenađujuće otkriće potaknulo je odgovor njegove supruge, koja nije poznata po šutnji kad su u pitanju njezini osjećaji i mišljenja.

Nakon prethodnog incidenta, u kojem je odlučila šutjeti, Karleuša je ovaj put odlučila iznijeti svoje mišljenje. Na komentar voditelja Informera, Milija Čolića, Jelena je podijelila svoje iskrene misli o djevojci koja se trenutno zabavlja s njezinim suprugom. “Očekuje se da će slava Ine Gardijan trajati relativno kratko, tek tri dana”, napisano je na njezinom bivšem Twitter profilu, dok je Jelenin komentar glasio: “Ipak neće”. Ovo izdanje je pridonijelo njezinoj eksponencijalnoj popularnosti zbog entuzijastičnog sudjelovanja u razgovoru koji su vodili Mili i Karleuša.

Unatoč mogućnosti da se priča rasvijetli, ostaje neizrečena jer ju Duško odbija otkriti. Duško i Jelena proslavili su 2016. godine desetu godišnjicu braka, a Ina je bila vidljiva na njihovoj proslavi. Posebno se ističe činjenica da je nastupila na njihovoj proslavi, a snimke s tog događaja trenutno kruže društvenim mrežama. Dogodilo se u restoranu u prijestolničkom naselju Senjak.Prema ekskluzivnim informacijama Informera, saznaje se da je suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić, već neko vrijeme u vezi s pjevačicom Inom Gardijan. Čini se da njihova veza postaje sve ozbiljnija i razmišljaju o koraku dalje – stupanju u brak.

Nedavno je na društvenim mrežama kružio video u kojem Ina pjeva Dušku. Na privatnoj zabavi na kojoj je bio prisutan, Tošić je sjedio točno ispred mlade pjevačice i snimao njezin nastup. Tijekom izvođenja pjesme “Zabranjeni grad” Cece Ražnatović, Duškov pogled je bio čvrsto usmjeren prema Ininom izričaju. Ovaj trenutak nije zabilježen samo na mobitelu, već je Duško izrazio svoje oduševljenje višestrukim podizanjem ruke, što je potaknulo špekulacije i komentare na društvenim mrežama.

Preporučujemo