Sinovi Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera misterija su za najveći dio javnosti, jer važe za nasljednike jednog od najpoznatijeg bračnog para na europskom kontinentu, ali i šire. Iz tog razloga, slike koje su se pojjavile prije nekoliko dana, prilikom porodične šetnje Švajnštajgreovih smatraju se ekskluzivom i nečim što se rijetko viđa. Zbog toga su ove slike poslužile mnogima da provjere kako u stvari izgledaju djeca Luka i Leon i do koje mjere zaista liče na njihove slavne roditelje, ali i na kojeg pak liče malo više.


Sinovi Ane Ivanović i bivšeg njemačkog fudbalera šetali su sa svojim roditeljima ulicama Venecije, grada koji za Anu i Bastijana ima posebnu konotaciju kao mjesto u kojem su prije šest godina izgovorili sudbonosno da. Posjeta ovom gradu čini se kao svojevrsna porodična tradicija za Švajnštajgerove budući da svake godine negdje u ovo vrijeme posjećuju Veneciju i svaki put otkrivaju nešto novo o gradu koji im toliko znači.


Ipak ovaj put će uspomene nositi posebnu težinu, jer su njihova djeca i oni skupa šetali ulicama “grada ljuavi”. Ako je suditi po slikama koje je objavio ovaj par oni su jednako bružni roditelji i u toku cijele šetnije vodili su brigu o svojoj djeci kojima je sve bilo zanimljivo toga dana.

Ono što je bilo interesantno svima drugima jeste koliko sinovi Ane Ivanović liče na njihovog oca Bastijana. Nije da tu nema i Anine ljepote, ali plava kosa i njemački geni previše se jasno uočavaju kod ovih mališana a vrijeme će pokazati da li će slavnog tatu jednog dana naslijediti i u drugim stvarima pored fizičkog izgleda, možda baš u fudbalu koji je Bastijana toliko proslavio.

Preporučujemo