Hejli Kaster (28) iz Arizone doživjela je najveće poniženje u životu kada je poslije dva mjeseca došla da vidi bebu svoje najbolje prijateljice. Ona je kod svoje drugarice došala bez pratnje svog muža, ali bi ipak možda bilo pametnije da su bili oboje tu zajedno, jer bi onda čitava scena susreta sa ovim djetotm tako bilajoš upečatljivija. Žiteljka Arizone jedva je čekala da vidi dijete osobe koju je poznavala od svoje četvrte godine i s kojom je bila nerazdvojna. Međutim, kada je ugledala bebu i zagrlila je zbog jednog detalja otišla je odmah kući i nikada više nije se javila drugarici.

Muž prevario ženu

– Još dok sam bila u drugom stanju sa decom, a imamo ih četvoro, slušala sam priče da me suprug Trevis vara gde stigne. Nikad to nisam prihvatala jer je prema meni bio sjajan, brižan i posvećen. Međutim, kada sam otišla kod drugarice sve se promenilo. Trevis je od rođenja na vratu imao malo veći, veoma karakterističan mladež, što sam odmah ugledala na njenoj bebi. Nisam mogla da verujem. Uhvatila sam se za glavu, pogledala drugaricu u oči i upitala sam je samo: ‘Kako si mogla?’. Potom sam napustila njenu kuću i nikad se više nismo videle – kaže Hejli iz Vikenburga za Caters News.

Kada je muža Trevisa satjerala u ćošak ispostavilo se da je ta Hejlina drugarica bila samo jedna u nizu žena s kojom ju je prevario Trevis.OPSEDA VAS STRAH OD PREVARE? Evo koji su najčešći RAZLOZI za IZDAJU i kako da ih prevaziđete! | Najnovije vesti - Srbija danas

– Rekao mi je da je spavao sa oko 30 žena dok smo bili u braku! Svet mi se srušio i izbacila sam ga iz kuće – kaže Hejli.

Dok pokušava da i dalje shvati šta joj se dogodilo u životu, Hejli ističe kako je više povrijeđena zbog drugarice nego zbog muža.ZNAKOVI DA VAM JE PARTNER NEVERAN: Alarm za ljubavnu prevaru

– Kao što sam rekla, tokom trudnoća sam stalno slušala priče o njegovom neverstvu. Ono što me je povredilo je što je drugarica bila najvažnija osoba u mom životu, a i ja u njenom. Ja sam bila uz nju tokom trudnoće, ja sam je odvela u bolnicu na porođaj, ja sam je držala za ruku dok je dobijala epiduralnu injekciju. Na kraju sam doživela da ima dete s njim – kaže Hejli.

Preporučujemo