Poznata pjevačica Rada Manojloović je zadnjih nekoliko dana u javnosti postala jedna od glavnih tema, a turbulencije u njenom priivatnomživotu se ne prestaju nizat. Naime, nakon što je pjevačica saopštila da je okončala svoju vezu sa Harisom Berkovićem, našla se u centru ska*dala kada ju je bivši rijaliti učesnik optužio za naplaćivanje sek*ualnih usluga.

Rada Manojlović i Haris Berković spremaju veliku svadbu!
„Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac“, napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrijebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Kako se saznaje od izvora bliskog pjevačici , Rada je odlučila da slučaj prijavi poliiciji i da zatraži zaštitu od od nadležnih organa za na*ilje koje trpi.

– Rada uopšte nije skan*alozna ličnost, ostala je u š0ku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala sek*ualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je na samom početku razgovora izvor koji otkriva da pjevačica ne planira da sjedi skrštenih ruku.

– Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nas*lje, za klevetu i duševnu bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu otpuži da se bavila najstarijim zanatom – zaključio je sagovornik.


Rada se ovim povodom oglasila i na Twiteru, te e citirajući svog oca poslala poruku Dariju.

„Apropo izvesne persone koja na bedan način pokušava da dođe do pažnje javnosti preko mog imena. Moj pametni tata je uvek imao neku izjavu koja mi se ureže u mozak. Davno je za ovakve slučajeve govorio: ’Ćerko, budi srećna, od toliko ludaka na slobodi, tebi se nakačio samo jedan’. Dobiće tužbu, pa neka nastavi da laje“, napisala je između ostalog Rada.

Preporučujemo