Bivša supruga poznatog voditelja Jovana Memedovića, Mirjana, nedavno je bila u Crnoj Gori gdje je privlačila poglede svih prisutnih svojim izgledom.

Bivša supruga Jovana Memedovića za plažu je odabrala animal print, a par dana pre toga izuzetno kratku haljinicu koja je pokazala njene izvajane noge. Sve je to fotografisala i podjelila sa pratiocima na svojim društvenim mrežama koji su za njen izgled i modni odabir imali samo riječi hvale i komplimenti su se samo nizali.

Mirjana već neko vrijeme jako uspješno promoviše eterična ulja, koja su korisna kako za psihološka, tako i zdravstvena stanja, a dobra su i u estetske svrhe. Inače, Jovan i Mirjana su se razveli 2014. godine, na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu. Bivši supružnici i roditelji dvoje djece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih riječi, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Iako se uvijek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo. Voditelj i autor emisije “Sasvim prirodno” zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći dio godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući nevjerovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno rekao, nije želio da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i djeca, pišu domaći mediji.

Razveo se voditelj Jovan Memedović

Najveći dio slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Preporučujemo