Ovaj dan je kako se čini krenuo ničim drugim osim crnom hroniko. Kao da nam nije bilo dosta tuge i brige ovaj mjesec, krenuvši od sm*ti kraljice Elizabete II, pa do izjave ruskog predsjednika Valdimira Putina da će da krene ddjelimična mobilizacija od oko 300 000 rezervanata, zbog cijelokupne situaciji oko sukoba ove države u Ukrajini. Jutroso nas opet dočekuju nimalo lijepe vijesti, i dolaze iz rubrike crne hronike. Kada neka javna ličnost koju smo jako voljeli i pratili njen rad um*e ili nas dočekaju loše vijesti za nju, danima se oporavljamo od tog stanja šoka.

Džordž Vard Archives - NOVA portal
Naime u današnjem članku pisat ćemo o poznatom rijaliti igraču koji je izgubio život jako mlad. Dreg izvođač (“Drag queen”) Džordž Vard, poznatiji po svom umjetničkom imenu Cherry Valentine, preminuo je u 28. godini, saopštila je njegova porodica jučer.

Drag star Cherry Valentine, who starred in RuPaul's drag race in the UK,  dies at 28 | Ents & Arts News | UK NEWS TO DAY
Ovaj maldić preminuo je u nedjelju. On je inače, odrastao u Darlingtonu, koji se nalai u okrugu Daram. Džordž Vard je inače bio medicinski tehniččar i radio je u svojoj struci od 2015. godine, prije nego što je odlučio da započne svoj karijeru u nekom drugom pravcu, koji nema veze sa njegovom strukom. Odlučio je da želi da bude dreg izvođač.

Cherry Valentine: Drag Race UK star George Ward dies - BBC News

– Sa ogromnom i dubokom tugom vas obaveštavamo da je naš Džordž – Cherry Valentine – tragično preminuo – piše u saopštenju njegove porodice. Ovaj mladi rijaliti igrač se pojavio u drugo sezoni rijalitija „RuPaul’s Drag Race UK“, a kasnije je postao zvijezda BBC dokumentarca „Gypsy Queen And Proud“. U saopštenju koje je izdala njegova porodica, informacija o njegovoj  sm*ti je za njih ogroman šok.

Preporučujemo