Otkad se odvažio i poput svih svojih vršnjaka odlučio da otvori nalog na društvenoj mreži Instagram, sin Biljane Jevtić i Ace Ilića, Ivan Ilić je u stalnom fokusu medija. U posljednje vrijeme se dosta spekulisalo o njegovom školovanju, budući da je Ivan odličan student prava. Čak se jedno vrijeme spekulisalo i o tome kojoj je to djevojčici krenulo za rukom da osvoji njegovo srce, a najviše se u žiži javnosti i portala prati njegov odnos sa njegovim roditeljima.

 

Iako su Aca Ilić i Biljana Jevtić pokušavali dugo vremena da objasne svijetu, kako je njihov sin osim toga što im je privržen , u isto vrijeme jako poslušan mladić, koji ide u korak sa njihovim željama i nadama, ipak se ispostavilo da Ivan ima sam svoj put, koji ne osvrčući se namasštanja svojih roditelja sam krči i priprema. Ivan je naime, samostalan, a svi koji njega poznaju kažu da je jako džentlmesnki nastrojen, što je zaista rijetkost kod današnjih mladih ljubi.

Biljana Jevtić: Operacija u poslednji čas || Gloria
Ivan je takođe vrlo slobodan u ophođenju, ne stidi se da pokaže da je sa ocem bio na vašaru dok je nastupao, često na društvenim mrežama dijeli fotografije sa mamom i tatom, što je učinio i nedavno povodom Biljinog rođendana.

Ivan Ilić
– Srećan mi mami rođendan – napisao je on ispod fotografije nastale u jednom prestoničkom restoranu gde je porodica slavila. Ovim gestom sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pokazao je koliki značaj za njega imaju porodične vrijednosti, te da ga nije stid da to javno plasira u čemu se takođe dosta razlikuje od većine svojih vršnjaka.

Preporučujemo