Kontroverzna priča o Ninu Rešiću, pjevaču koji je preminuo 2007. godine, često je bila obavijena tajnom ljubavi prema svojim kolegicama, unatoč njegovim upornim demantiranjima. No, najveći zaplet tijekom njegove karijere povezan je s aferom sa slavnom pjevačicom Vesnom Zmijanac, koja je uzburkala javnost, a potom i okončanje njegove dugogodišnje veze sa svojom djevojkom. Iako je Nino dugo odbijao priznati optužbe, istina je isplivala kad je njegova tadašnja djevojka raskrila cijelu priču o njihovom odnosu, te skandaloznim događajima koji su doveli do njihovog razlaza, motiviranog njegovom vezom s pjevačicom.

U to vrijeme, Nino je bio u vezi s djevojkom Velom. Upravo je Vela otkrila kako je saznala za Ninovu vezu s Vesnom Zmijanac. Navodno je bila s njim na nastupu Dragane Mirković, a uskoro nakon toga, Vela je primila anonimni telefonski poziv. Nakon što sam se sa svojim pratiteljima pozdravila na vratima uz svoju običnu frazu “Nemojte da vi dvoje propuštate vrijeme”, nekoliko sati kasnije sam dobila telefonski poziv: “Vaš muž trenutno je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i tvojim kumom.” Brzo sam sjela u auto i uputila se prema toj lokaciji.Dok sam se približavala stolu, zaštitar mi je blokirao prolaz, a Nino je iskoristio trenutak da se sakrije iza kontejnera za smeće. Ipak, njegova jakna i čaša viskija ostale su visjeti na stolici. Ignorirajući prisutnost Vesne Zmijanac, koja je pušila i me kritički promatrala, upitala sam svog kuma: “Zašto nisi na koncertu Dragane Mirković? Gdje mi je suprug?” Kum nije želio priznati, što me navelo da ih sve napadnem stolom. Zbog toga su me osoblje i zaštitar silom udaljili.

Nino je nakon prekida tvrdio da njegova veza s Vesnom nije bila razlog za okončanje osmogodišnje veze s Velom. No, tek nakon njegove smrti otkrivena je prava priroda njegovog odnosa s pjevačicom, što je potvrđeno dnevnicima koje je vodio. Vesna i Nino često su posjećivali hotel “Park” i provodili vrijeme zajedno. Pjevač je proživljavao duboke emotivne prevrate, želeći zadržati njihovu vezu u tajnosti i izbjegavajući javna pojavljivanja. Njegova strast prema Vesni bila je duboka i gajio ju je sa najvećim poštovanjem. Donio je tešku odluku da prekine svoju prethodnu vezu kako bi bio s njom.

Nakon što je čula o njihovoj vezi, jedne večeri je u njihovu sobu upala Ninoova djevojka, izazvavši haos napadom na oboje, te pričinivši značajnu materijalnu štetu. Nino je u svojem dnevniku opširno pisao o ovom događaju, ali i o boli koju je proživio zbog Vesninih postupaka. U isto vrijeme, Vesna je bila u vezi s Ninom i Miloradom Vučelićem, direktorom TV Beograd, kako je otkrio Nermin Ademović, menadžer pjevačice. Vesna je bila poznata po svom burnom ljubavnom životu.

Preporučujemo