Naš poznati pjevač Sloba Vasić je imao želju da ovori vlastiti nargila bar, a u to sve je se želio upustiti sa svojim poznanikom, koji ga je kako je kasnije rekao, zavrnuo za pare. Inače, pjevač je posjedovao svojih 15 nargila sa kojima je imao namjeru da pokrene ovaj biznis na prijedlog tog pozannika, ali je njegov poslovni partner naglo nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio Slobine nargile. I sam Sloba je potvrdio ove navode rekavš da je ušao u biznis s poznanikom koji je samo nestao i prestao da mu uzvraća pozive.

SLOBA VASIĆ KRSTIO ĆERKU! Pevač i njegova supruga organizovali proslavu, a  evo koju pesmu će posvetiti mezimici!

– Istina je da sam prevaren. To je neljudski čin, al kako radiš tako ti se i vraća. Trebali smo da uđemo u biznis. on je od mene uzeo 15 nargila i samo je nestao i prestao je upotpunosti da se javlja, mislim u početku smo se čuli, a onda je totalno prekinuo svaki kontakt. Nargile koje sam mu dao vrede otprilike 2.000 evra, razmišljao sam da ga prijavim, ali sada je kasno, prošlo je već godinu dana – tvrdi pjevač.


Inače pjevač je prije dana na svom Instagram nalogu objavio fotografiju čovjeka koji nije poznat javnosti i upitao : „Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je“, a kako tvrdi to je bio momentat slabosti.

– Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to na neki način, ali sada je tako, kako je – završava Sloba izlaganje.

Preporučujemo