Pevačica Zorja Pajić, koja je stekla popularnost kao takmičarka u “Zvezdama Granda”, odlučila je da se upusti u još jedno muzičko takmičenje, “Pesme za Evroviziju”, nakon čega je privremeno povukla svoju muzičku karijeru sa scene. Međutim, osim po svom talentu, Zorja će zauvek ostati upamćena po specifičnom odnosu koji je imala sa slavnom pevačicom Jelenom Karleušom, nekadašnjom članicom žirija u pomenutom muzičkom takmičenju.

JK nije ostala ravnodušna na komentare koje je Zorja iznela o članovima žirija “Zvezda Granda” na svom YouTube kanalu. Otvoreno je “bacila pik” na Pajićku, često je kritikovala njeno oblačenje i stil, rekavši da se Zorja preozbiljno oblači za svoje godine, ističući da izgleda “tetkasto” zbog crvenog karmina i haljina koje je nosila. Međutim, JK je takođe priznala Zorjinu pevačku nadarenost, istakavši da je fantastična pevačica. Odlučila je da joj ne da svoj glas za prolazak, ali je obećala da će fer i pošteno glasati kad bude najbitnije.Ovaj sukob između Zorje Pajić i Jelene Karleuše izazvao je veliku pažnju javnosti, a komentari su se vrteli danima. Međutim, čini se da su ove dve pevačice sada zakopale ratne sekire i pomirile se. Najnovija objava Zorje Pajić na društvenoj mreži Instagram govori u prilog tome.

Pajićka je nedavno otpevala pesmu sa Karleušinog albuma “Omega” pod nazivom “Ja”. Jelena je bila očigledno impresionirana Zorjinom izvedbom i podelila je snimak na svom Instagram storiju uz emotikone aplauza. Ova pesma je posebno značajna za Jelenu, budući da je autobiografska i da je napisala tekst potpuno sama.Sada kada se prašina slegla, izgleda da su se Zorja Pajić i Jelena Karleuša pomirile i da su prekinule svoj sukob. Ovo prijateljstvo će verovatno radovati njihove mnogobrojne obožavaoce i ostaviti prostora za moguću buduću saradnju u muzičkom svetu.

Preporučujemo