Brak Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, trajao je četrnaest godina, nakon čega je doživio krah. Ipak razne spekulacije, na temu njihovog razvoda i dalje ne prestaju. Iako ne žele da daju komenatre njihovog raloga za rastanak u javnost i trude se da ovaj težak period koji je iza i ispred njih sačuvaju koliko mogu među četiri zida, a sve zbog dobrobiti njihove dvje kćerke, Atine i Nike. Popularnost koja prati ovu balkansku divu neminovno izaziva reakcije.

Duško Tošić pozitivan na koronavirus, nalazi se u teškom ...
Ipak u posljednjih nekoliko dana posebno je zanimkjiva ova tema, a vijest da je ponovo aktuelna stara ljubav Duška Tošića puni medijski prostor. Naime, velika Duškova ljubav još sa početka fubalske karijere, dok još nije bio sa pjevačicom, vratila se u njegov život i želi ga nazad.


– Kao navijači koji su uz klub danonoćno, više puta smo se uverili da jedini pomak u našoj situaciji mogu da učine ljudi – ofkovci. Oni koji dobro poznaju situaciju na stadionu i branili su boje na terenu. Zato javno iznosimo predlog da se u vrhu budućih struktura kluba nađe ime Duška Tošića. Ne treba posebno govoriti ko je Duško i kakvu je karijeru imao. Treba podsetiti da je uvek bio spreman da pomogne i sasluša naše predloge. I dalje verujemo u model, gde bi bivši igrač(i) kluba doneli prevagnu u podizanju OFK Beograda. Naš predlog: Duško Tošić!” – navodi se u zvaničnom saopštenju prijatelja ovog kluba koji je stara ljubav Duška Tošića.

Dres OFK Beograda Duško je nosio na samom startu karijere. Igrao je u mlađim kategorijama, prije nego je u istom klubu postao profesionalac i ostavrio transfr u Sošo. Navijači se nadaju da je spreman da se vrati u klub kao funkcioner i da svojim radom izvuče klub iz katastrofalne situacije. Da li će Tošić to i učiniti ostaje da se vidi.

Preporučujemo