Istaknuti srpski glumac Dragan Mićanović ima bogatu biografiju i životnu priču koja je privukla pažnju javnosti. Ranije je bio u dugogodišnjoj vezi sa svojom koleginicom Anom Sofrenović, a iz tog odnosa su se rodile dve prelepe ćerke, Iva i Lena. Iako su delili duboku ljubav, par se razišao 2011. godine, ali su ostali posvećeni svojim ćerkama.

Njihova najstarija ćerka, Iva, danas ima 24 godine i već nekoliko godina živi u Sloveniji. Ona je takođe završila studije i veoma je verovatno da će slediti stope svojih roditelja u svetu glume. Pored svoje izvanredne glumačke karijere, Mićanović je takođe postigao uspeh kao muzičar sa sopstvenim bendom, što je dodatna strana njegove umetničke ličnosti.S druge strane, Lena, mlađa ćerka Dragana Mićanovića, upečatljivo podseća na svog oca, ističući se svojim izgledom i šarmom. Za razliku od svoje starije sestre Ive, koja se više povukla za svojom majkom, Lena je ostala bliska i sa ocem i sa majkom, održavajući toplu vezu sa oba roditelja. Poslednjih godina, često se pojavljuje u javnosti sa svojim roditeljima, pokazujući harmoničan odnos u porodici.

Tokom premijere filma “Bolesti mladosti,” koja se održala prošle subote, Draganova ćerka Lena bila je uz svog oca i privukla je veliku pažnju svojom prisutnošću. Njena izuzetna lepota i neosporna sličnost sa ocem, iako ima nekoliko crta lica svoje majke Ane Sofrenović, privukle su svu pažnju prisutnih. Trenutno, Lena je srednjoškolka koja pokazuje interesovanje za modu, strane jezike i putovanja. Njen otac je tokom cele večeri nosio osmeh na licu, jasno izražavajući svoj ponos prema svojoj ćerki i njenim interesovanjima.

Dragan Mićanović, poznat po svojim izvanrednim glumačkim talentima, ostvario je značajnu karijeru u pozorištu, filmu i televiziji. Prvo priznanje je stekao ulogom diplomiranog filozofa u filmu “Lajanje na zvezde,” koji je kasnije postao kultni klasik u domaćoj kinematografiji. Tokom svoje sjajne karijere, Mićanović je ostvario brojne izvanredne uloge kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njegova neuporediva glumačka sposobnost omogućila mu je da zablista i na pozornici i na filmu, a njegove izvedbe su nagrađivane visokim pohvalama kako od kritike, tako i od publike. Njegova impozantna filmografija i doprinosi svetu glume su mu obezbedili istaknuto mesto među glumcima na Balkanu i šire.

Preporučujemo