Proslavljeni glumac Aleksandar Srećković Kubura dugo je bio hit na malim ekranima, prvo u sporednim ulogama, a potom smo ga zavoljeli kao jednog od glavnih negativaca koje sve češće glumi posljednjih nekoliko godina. Poznato je da je Kubura više od dva desetljeća bio u braku s fitness trenericom Marijom Savić, a jedno vrijeme mogli smo vidjeti veliki broj objavljenih članaka od naših medija, kako ju je varao, a onda je ona navodno prevarila njega, tako da se par odlučio razvesti, ali uspjeli su održati prijateljski odnos i ostali su u komunikaciji, najviše zbog njihove djece koju su dobili tokom braka.

Glumac je odlučio potražiti spas od gradskih dešavanja i buke pa je pronašao svoj mir na selu, gdje provodi jako puno vremena, odlučio se za mirniji život bez viška dešavanja. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je razlika između starijeg sina Alekse i ćerke Vanje čak 17 godina, o čemu je glumac govorio u jednom svom intervjuu.

“Ne poznajem izazove odgajanja dece koja su bliska godinama, predpostavljam da je to, kud i kamo, teže. Kod ovako velike razlike imate, zapravo dva jedinca, i svakim se bavite ponaosob. Prednost je to što sam imao prilike da proverim, kroz vreme, sve principe vaspitanja koje smo primenjivali kod Alekse i primenim ih ako treba modifikovane kod Vanje.

Naravno društvene okolnosti između procesa vaspitavanja Alekse i Vanje su prilično promenjene, pa se i tome moramo prilagođavati. Tu je uvek pomoć, sada već odraslog, starijeg sina, koja je ne samo tehnička, oko uskakanja za čuvanje, već i suštinska u pogledima nove generacije na roditeljstvo u odnosu na vreme koje oni bolje od mene shvataju, a i na svoja sećanja na detinjstvo koja su još uvek sveža” – kazao je svojevremeno.

Alexa je stariji i sada ima 26 godina, a iako su mnogi očekivali da će postati glumac i krenuti očevim stopama, on je ipak odabrao potpuno drugačiju karijeru, u kojoj je itekako uspješan. Poznato je da je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i uspio je pronaći posao koji mu odgovara, svakako to je jedno od cjenjenih zanimanja i on se uspio pronaći u tom zanimanju.

Oglasi - Advertisement