Naš proslavljeni glumac Miloš Biković ne krije da je odavno okrenut vjeri i da redovno obilaui kako manastir u kojem se njegov bat Mihailo zamonašio, kao i ostalw svetinje u cijeloj Srbiji, a u zadnjih nekoliko mjeseci to radi da bi se zaštitio od crne ma*ije. Kako domaći mediji saznaju, Miloš strahuje od mra*nih sila, loših ljudi i uticaja njihove enegije,pa je zatražio pomoć u vidu molitve koja mu se čita svako jutro.


– Miloš je rastao u kući u kojoj se negovala tradicija i poštovala pravoslavna vera. Kada se njegov brat zamonašio, bezuslovno ga je podržao jer im je vera u boga pomogla da prebrode teške životne okolnosti i ne tako srećno detinjstvo. Kada su pre nekoliko meseci počele da mu se dešavaju čudne situacije i neuspesi u poslovima koji su mu godinama išli s lakoćom, posumnjao je da mu neko baca crnu magiju i spas potražio u manastirima, pravoslavlju i monasima koji svakog jutra iščitavaju molitve za njega – kaže izvor blizak porodici Biković.

Miloš Biković: 'Ne bih rekao da se Putin jednog jutra probudio i odlučio ubijati ukrajinsku djecu' - tportal

Kako je izvor objasnio Miloš sumnja da mežu svojim neprijatelima ima i sujetnih kolega, kao i bivših djevojaka koje nije odveo pred oltar nakpn veze, a nisu ostali ni u prijateljskim odnosima. Bković je sa svojom majkom obišao desetine manastira u cikju da se zaštiti od mračnih sila koje mu donosi posao kojim se bavi.

– Pored toga što mu je u poslednje vreme sve teže da uspešno završi jednostavne i uobičajene stvari, Miloš svakodnevno oseća čudnu energiju koja mu ne prija i koja mu sve češće pokvari dan. Iako ne veruje u moć crne magije, sa željom da se zaštiti od takvih uticaja, potražio je spas u manastirima i molitvama monaha, jer se na taj način makar podsvesno oseća bolje. U svakoj od svetinja koju je obišao sa majkom ostavio je svoje podatke, pa ga oni pominju u svakodnevnim služenjima – navodi izvor i ističe da je glumac jako cijenjen među crkvenim velikodostojnicima s obzirom na to da tajno donira novac manastirima i crkvama, a bavi se i humanitarnim radom.

Zaručio se Miloš Biković | Celebrity

Miloš je prije nešto više od godinu daana kupio imanje i trošnu kuću u blizini manastira u kojem službuje njegov brat Mihailo.

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje poznajem, a koji su saznali da se ovo imanje prodaje i javili mi. Ja sam tada rekao: „O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena“, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno – rekao je Biković u emisiji „TV lica… kao sav normalan svijet“.

Preporučujemo