Erupciju stra*ti koji su stvorili Milca Pavlović i iloš Timotijević proradio je na očigled svih koji su imali priliku da prate pru sezone hit srije “Pevačica”. Ništa drugo se nije moglo ni očekivati kada imate priliku da pred kamerama spojite jednu od najatraktivnijih i najljepših zvijezda sa muzičke estrade i jednog od najatalnijih predstavnika glumačke sfere. Hemija koju je ovaj glumački dvojac predstavio gledaocima prkladno je nagrađena, pa su tako pjevačica Milica Pavlović i Milo Timotijević omiljeni glumački par, što ihh je mora se priznati zateklo malo nespremne, ali im je ipak pružilo motivaciju za snimanje druge sezone ove serije koja uskoro treba da krene.

STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju: Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO) || Story.rs

Njihov prvi glumački zadatak donio je našoj muzičkoj zvijezdi priznanja o kakvim profesionalci mnogo duže sanjaju, ali uz ogromnu podršku jednog od naših najtraženijih dramskih umjetnika stvoreni su sjajni rezultati ovog neobičnog para koji je svima brzo ušao pod kožu.

Ne samo da ste radili na toliko zajedničkih epizoda u seriji “Pevačica” već je i broj ovih vaših zajedničkih promotivnih fotografisanja sve veći, možete li sada već da kažete da se dobro poznajete?STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju: Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO) || Story.rs

Milica: Serija „Pevačica“ bila je zaista veliki projekat, snimao se nekoliko meseci, pa smo Miloš i ja imali brojne zajedničke scene, budući da smo glumili ljubavni par i da se čitav zaplet okreće oko našeg odnosa. Pre snimanja serije nismo se poznavali, ali česti susreti su učinili da se dovoljno upoznamo. Volim momente koje smo proveli zajedno, uvek nešto novo naučim.STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju: Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO) || Story.rs

Miloš: Kao što je Milica već rekla, nas dvoje smo imali zaista mnogo zajedničkih scena, pa je bilo neminovno da dosta vremena provedemo zajedno i da se bolje upoznamo. S obzirom na to da smo oboje profesionalci i promociju same serije smo shvatili veoma ozbiljno, odlično funkcionišemo kao tandem. Poklopile su nam se energije, a očigledno i da publika voli da nas vidi zajedno.

Preporučujemo