Ilija Grahovac proslavljen pod imenom “Zmaj od Šipova”, bivši je učesnik raznih rijalitija a najveću pažnju zadobio je tokom emitovanja “Parova” i “Maldiva”!

Zmaj je bio učesnik “parova” a dodatnu popularnost je stekao kada je uzeo glavnu gradu showa “Maldivi”, tada nije prestajao da šokira javnost svojim ponašanjem i postupcima a mnogi su ga tada okarakterisali kao čovjeka bez manira.

Doista, publika je smatrala da je Zmaj jedan od onih koji nemaju dlake na jeziku, što na umu to na drumu. U njegovom kraju znali su ga kao jednog od najbogatijih štočara, ali sudeći po svemu onome što se zbivalo u zadnje vrijeme izgleda se situacija promijenila.
Posljednih par mjeseci kako se saznaje, Zmaj je upao u krizu i nalazi se na rubu finansijskog kraha, način života koji je živio doveli su ga do toga da njegove finansije tonu sve dublje i dublje.

Navodno, pomoć dobiva od komšija i ljudi iz njegovog i okolnog sela, prihvata bilo koji vid pomoći, ne bitno da li to bilo u vidu garderobe, novca ili nečega drugo. Mnogi kažu da je žalosno vidjeti ga u ovakvoj situaciji u koju je povrh svega doveo sam sebe, a prije je važio za jednog od imućnijih u okolini.

“Povremeno čuva i stoku, nadniči za sitan novac. Ali to mu nije dovoljno ni za osnovne potrebe. Da se oni nisu sažalili na njega, to bi bilo strašno. Za njega bi možda bilo najbolje da ponovo uđe u neki rijaliti, ali on više nije zainteresovan za to. Odlučio je da se definitivno povuče iz javnog života” – dodao je izvor.

Zmaja prate i brojne afere pa tako prije par godina provlači se i priča kada je Ilija bio uhapšen, tada se sudilo za napad na drugu osobu, koja je navodno nožem krenula na njegovu kravu.

“Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ubiti, ubiti moju stoku! Sudija koji me zatvorio odgovaraće pred bogom što mi je medved napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medveda koji mi je pobio nejaku telad” – izjavio je Zmaj.

Oglasi - Advertisement