Jedan od najpopularnijih pjevača u regionu i danas je Zdravko Čolić, čija karijera traje skoro 5 decenija, ali je i dalje aktivan i za njegove koncerte je potrebno više ulaznica. Čola je u mladosti važio za velikog zavodnika, družio se sa mnogim poznatim ženama bivše Juge, a kada je bio u pedesetim i neoženjen, mnogi su mislili da će zauvek ostati neženja.

Međutim, tada je upoznao Aleksandru, profesorku srednje škole u Beogradu, koja mu je ukrala srce i zaprosila ga. Danas su u braku dvadeset godina i imaju dvije odrasle ćerke koje su veoma popularne na društvenim mrežama. Njihove ćerke, Una i Laura, bile su u centru njihovog sveta od rođenja do danas, pa je, nakon što je postala majka, Aleksandra odlučila da odustane od karijere.

Ono što je skoro nevjerovatno, obzirom na Čolinu popularnost je da je Aleksandra uspjela da se izmakne iz žiže interesovanja medija i javnosti i malo ko zna kako ona u stvari izgleda.Međuitm ona se pojavila u jednom muževom spotu u pjesmi Tebe čuvam za kraj ali se njen lik ovdje samo nazire.

Preporučujemo