U današnjem članku vam donosimo sve detalje razdora u porodici između novopečene snahe i čuvene modne ikone Viktorije, koja se od prvog dana takmiči sa snahom za pažnju svog sina.
Nikola Pelc (27), kćerka milijardera Nelsona Pelca i supruga Bruklina Bekama (23) najstarijeg sina proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama i njegove supruge Viktoje, trenutno je u fokusu medija zbog svađe sa svjetski poznatom svekrvom. Američki mediji prenose da je sve zapravo počelo zbog vjenčanice koju Pelcova navodno nije htjela da nosi prošle godine na svadbi s Bekamom, a koju je trebao da sašije Viktorija u svom ateljeu. Ova mlada bogatašica se požalila medijima kako je istina potpuno drugačija.

– Naravno da sam želela da nosim venčanicu koju bi dizajnirala Viktorija. Trebalo je da moja mama i ja budemo uključene u osmišljavanje ideje specijalne haljine koju bi na kraju Viktorija realizovala. Beskrajno sam se radovala tome. Viktorija se, međutim, posle dogovora danima nije javljala i pravila se kao da ne postojim, da bi na kraju mojoj mami javila da njen atelje ne može da stigne da napravi venčanicu i da je najbolje da je potražimo na drugom mestu – zavapila je Nikol, a preneo britanski Daily Mail.

 

Nikol je utjehu oronašla kod kreatora Valentina, a njen suprug je rekao da podržava svoju suprugu i da će uvijek biti na njenoj strani.

– Ja sam 100% na strani Nikole. Dogovor je da jedno drugome budemo apsolutna i najveća podrška – istakao je Bruklin Bekam, što je, kako zaključuje britanski dnevnik, sigurno žestoko pogodilo njegovu majku.

 

Viktorija možda nije mogla da stigne da naravi vjenčanicu za svoju snahu, ali je zato za vjenčanje stigla da see obuče od glave do pete u najnoviju kreaciju kao i svoju majku dok su njene 4 bliske prijateljice, među kojima je i Eva Longorija, ponije upravo njene haljine.

Preporučujemo