Fanovi su duboko uvjereni da je Ana Wintour ignorisala Kim Kardashian jer se premjestila nakon što je najpoznatija starleta sela pored nje na reviji Viktorije Beckham.

Međutim, čini se da ta pretpostavka nije tačna, jer je Page Six objavio da je Ana zapravo sjedila pored Kim tokom te revije. Čak su uhvaćeni u jednom trenutku kako razgovaraju, ali vratimo se na početak. Na internetu kruži video u kojem Kim Kardashian sjedi pored glavne urednice Vogue-a. Ana je tada sjedila sa prekriženim rukama i činilo se da ignoriše Kim, okrećući se prema Davidu Beckhamu, koji je sjedio s druge strane modne ikone.

Obožavatelji su zaključili da je nakon toga Ana ustala i odmakla se od starlete, jer na jednom snimku se vidi kako Kim sjedi sama pored Beckhama, dok Ane nema u blizini. Kim Kardashian, obučena u svilenu ružičastu haljinu, čak je izgledala kao da izgovara nešto što liči na “Osjećam se tako loše” dok je razgovarala s bivšim sportašem, iako zvuk nije bio dovoljno jasan da potvrdi što je tačno rekla.”Je li Ana otišla?”, “Ana sigurno nije sretna”, “Kim bi trebala popraviti odnos s Anom” i “Ana je stvarno ne voli, vidi se po njenim očima”, samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Kim je na reviju došla sa svojom majkom Kris Jenner i Kori Gambleom. Reviji je prisustvovao i suprug Viktorije, David, sa svoje troje djece – Harper (12), Cruzom (18) i Brooklynom (24), koji je došao sa suprugom Nicole Peltz.Reviju su također pratili slavni gosti kao što su Pamela Anderson, Olivia Palermo, Eva Longoria, Lisa Rinna i Jenna Lyons.

Prošlog septembra, Ana je također ignorisala Kim na Fendi reviji tokom Nedelje mode u New Yorku. Na snimku koji je tada kružio, Ana je srdačno razgovarala sa Sarah Jessica Parker, dok je Kim pokušavala da joj se obrati, no Ana ju je ignorisala.Valja napomenuti da je Ana Wintour zabranila Kim da prisustvuje Met Gali 2012., a jedan insajder je tada tvrdio: “Ana ne podnosi Kim”. Međutim, reality zvijezda je od tada prisustvovala brojnim Met Galama i čak tri puta bila na naslovnici američkog Vogue-a.

Preporučujemo