Kako je već poznato, prije nešto manje od dva mjeseca Hana Huljić, kćerka poznatog hrvatskogg kompozitora je na svijet donije djevojčicu i cijela porodica Huljić, a i Grašo su bili na sedmom nebu od sreće. Hana i Petar su postali roditelji malene djevojčice kojoj su dali ime Alba. Ona je u njihove živote unijela veliku radost i spokoj, ali kako to obično biva sreća nije dugo trajala.


Naime, poznati kompozitor Tonči Huljić se na svojim društvenim mrežama oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Dušana Vasića koji je inače, stvarao i zvukove za neke od Huljićevih hitova. Dušan Vasić je inače bio i dugogodišnji saradnik i Gorana Bregovića.

Image
Tonči Huljić se oprostio od svog prijatelja Dušana koji je nažalost preminuo prije dva dana. On je za Huljića radio zvukove brojnih njegovih hitova poput ”Madre Badesse” , a stvarao je zvukove i za pjesme koje je Tonči komponovao za sadašnjeg zeta Petra Grašu i Jelenu Rozgu. Od prijateja se Tonči odlučio oprostiit na društvenim mrežama objavivši njihovu zajedničku footografiju i emotivan opis.

 

– Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji… Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama – napisao je Tonči.

 

Ova vijest je zasigurno rastužila mnoge jer su ostali bez neprikosnovenog kolege.

Preporučujemo