Pevačica Sara Jovanović je proteklih nedelju dana imala priliku da prisustvuje dvema svadbama. Na jednoj od njih je obavljala ulogu kume, dok je na drugoj slavlju prisustvovala kao članica porodice. Oba puta je njen emotivni partner Žiga bio uz nju, podržavajući je na ovim veselim događajima.

Jedna fotografija koju su Sara i Žiga podelili izazvala je mnogo spekulacija među njenim fanovima. Mnogi su pomislili da je pevačica možda odlučila da se uda, s obzirom na tradicionalne srpske običaje koji su se poštovali na svadbama, kao što su kupovina i izvođenje mlade, nošenje barjaka i druge običaje. Uz tu sliku, Sara je napisala duhovitu poruku: “E moj Slovenac, nisi svestan šta te čeka.” Ovo je izazvalo širenje glasina da Sara razmišlja o braku ili da veoma želi da se uda, a takođe je naglasilo koliko je zaljubljena u svog partnera.

Iako još uvek nema prsten na ruci, jasno je da Sara Jo veruje da je Žiga osoba s kojom želi da provede ostatak svog života. Njihova ljubav je očigledna i podržavana je od strane njenih obožavalaca.Podsetimo se da Sara Jo već neko vreme živi između Srbije i Slovenije zbog svog partnera Žige Sotlara. Kada boravi u Beogradu, često je viđaju komšije, koje je opisuju kao divnu i ljubaznu osobu. Iako je uvek u pokretu i zauzeta, uvek pronađe vreme da se osmehne i pozdravi. Sara se ne da pokolebati popularnošću koju je stekla, što je očigledno i iz njenog ponašanja.

Preporučujemo