Mlada i sve poplarnija pjevačica, Anđela Ignjatović Breskica, kako se čini nema namjeru da prestane da iznenađuje svojim objavama na društvenoj mreži Instagram.

Anđela Ignjatović Breskvica drastično promijenila izgled | Beauty
Evo o čemu se sada radi. Anđela se svima javno pohvalila automobilom koji je dobila od svog novog dečka Nikole Stanisavljevića, pa je odlučila da otkrije da je upravo ta bijesna mašina bila njen san godinama, koji sebi nije mogla da ispuni, a rčenica koja je svima zapala u oči i koju su svi primjetili je to da ga je oslovila sa riječju ” muž ”


– Od danas zvanično počinjem da radim na novom autu. Ovo je auto kojim sam oduvek želela da imam i muž je odlučio da me iznenadi. S obzirom na to da ja ovo sve mnogo volim, odlučila sam na neki način da sa vama podelim šta ja to sve radim kada su kola u pitanju – završila je opis Anđela Ignjatović.

Breskvica je Voyagea prevarila s reperom? / Bljesak.info | BH Internet  magazin

Također, ona je postavila pitanje svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži da li bi željeli da prate koliko je zapravo spretna u preuređenju auata. Podjsećanja radi, ona je prije nekoliko mjeseci otkrila da ne želi da svog dečka eksponira javnosti, jer on nije neko od osoba sa javne scene i ne bavi se javnim poslom, tako da želi da ppoštuje njegovu želju. Breskvica je postala poznata uz pomoć svog bivšeg dečka, kada su se zajedno pojavili u javnosti 2019. godine s pjesmom ‘Vrati me’. Nekoliko dana od njihovog prekida, pa navodnog pomirenja, objavljena je njihova nova pjesma ‘Beli Grad’. Razlog prekida ovog mladog para je navodno bio drugi dečko.

Preporučujemo