Suzana Budimirović, majka dvogodišnje Petkre, koju je vlastiti otav početkom mjeseca mu*ki uda*io u kofi vode, pa se i sam ob*esio, objavila je da je grob njene kćerke zapaljen. Naime, kako je ona navela ona se u srijedu uvečer zaputila do groblja.SAHRANJENA MALA PETRA: Majka zarila ruke u zemlju i pala u nesvest

– Niko me nije obavestio da je izgoreo. Bili su vatrogasci da gase. Sve sam saznala. Ne brinite se. Prijavila sam policiji. Od sveće je nemoguće da tako izgori – napisala je ona.

Ipak, jučer je navela da je dobila informacije od policije.


– Policija mi je rekla da se upalilo od sveće. Mogu samo da zamolim ljude da budu odgovorniji i oprezniji ako pale sveće kada dolaze na Petrin grob. Moja porodica pali u crkvi sveće, ali poštujem način paljenja sveće i na Petrin grob – poručila je Suzana.

Da podsjetimo, ovaj nezapamćeni stra*ičan zl*čin dogodio se 4. oktobra oko 13 časova u Markovom iznajmljenom stanu na Vojničkom trgu u Vršcu. Marko Budimirović, koji je 27. septembra prvostepeno bio osuđen za porodično na*ilje nad suprugom, Suzani je kobnog dana slao SMS poruke i video snimak, u kojima je već najavio da će u*iti njihovu kćerku i sebe. Ova nesrećna žena je to odmah prijavila policiji, koja je na licu mjesta zatekla već izvršen zlo*in. Zbog ove nezapamćene porodične tra*edije, koja je potresla cijelu Srbiju, Pokrajinski sekretarijat za socijalnu zaštitu već sutradan je pokrenuo vanredni nadzor nad radom vršačkog Centra za socijalni rad. Nakon tri dana detaljne istrage, utvrđeno je da je, prije svega, bilo propusta u komunikaciji svih nadležnih službi – centra, policije i tužilaštva.

Preporučujemo